Főoldal / Ápoltság / Karácsony-mit teszel ha valaki ajándéka kimegy a fejedből?
Beautiful young woman holding christmas gifts

Karácsony-mit teszel ha valaki ajándéka kimegy a fejedből?

Mindannyian kerültük már olyan helyzetbe, hogy egyszerűen kiment a fejünkből valaki, akinek ajándékkal kellett volna készülni, de ez bizony elmaradt. Ilyenkor kell előállni egy vész forgatókönyvvel.  Hallottál már olyanról, aki felkészül az ilyen esetekre is?

Mi lehet ilyen esetekre jó megoldás?

Gondolkodj előre, mert ha váratlan vendégség érkezik karácsonykor, és ajándékot hoznak neked, az rém kellemetlen, ha te nem tudod viszonozni azt.  Állíts össze egy készletet ilyen alkalmakra is. Mindenki csak tátani fogja a száját, hogy te milyen figyelmes és felkészült vagy.

Mik lehetnek a vészmegoldások?

Saját készítésű lekvár, amit még a nyáron főztél, de egy szép csomagolással igazán ünnepivé varázsolhatsz. Az üveget később bármire fel lehet használni.

Mécses tartó, amihez illóolajat és gyertyát is ajándékozhatsz, egy szép celofánnal komplett csomagot állíthatsz össze belőle.

A könyvekkel mellé lehet nyúlni, de általában mindenkinek van otthon a polcokon ezért a könyvtámasz is bárkinek ajándékozható.

Egy szép karácsonyi mintás fadoboz tele különféle szaloncukorral mindenkinek megdobogtatja a szívét. Ma már rengetegféle szaloncukor ízesítés kapható a boltokban, akár mindegyik lehet különféle a szettben.

A kozmetikai csomagok ilyenkor biztos megoldást jelentenek. Férfi és női illatokkal, izgalmas csomagolásban megtalálod a Dramers ajándékcsomagokat a boltokban. Ezek között, bárki számára találsz tökéletes illat-kombinációt.

Olcsó és praktikus megoldásokkal megmentheted magad az ilyen kínos helyzetektől, csak ne felejts el felkészülni megfelelő mennyiségű csomagolóanyaggal is, bár a jó hír, hogy a Dramers csomagokhoz még az sem kell! 😉

Nézd meg ezt is!

Hogyan lehet házimunkával friss illatú az otthonod?

A nyári nagy melegben te is sokszor szinte kínzásnak érzed az otthoni házimunkát? És akkor …