Főoldal / Csináld magad / 5+1 ötletes uzsonna csomagolás tipp

5+1 ötletes uzsonna csomagolás tipp

Összegyűjtöttünk néhány csomagolási tippet azoknak, akik iskoláskorú gyermekeiknek nap mint nap uzsonnát készítenek. Mert anya dolga, hogy a reggeli finom és csábító falat legyen, ezért érdemes bevetned néhány trükköt ennek érdekében.

De akár saját magad, vagy a párod mindennapjait is feldobhatod ezekkel az ötletekkel:

1.Ha egy alma szeletelővel felvágod az almát, majd visszahajtod a szeleteket és ráhúzol egy befőttes gumit, nem barnul meg a gyümölcs a nap végére, mégis sokkal könnyebb lesz elfogyasztani, és akár mást is megkínálhatunk az így csomagolt almával.

2.Vágj ki vicces, jópofa formákat a kenyérből. Hidd el, nagyon fel fogod dobni a gyerek napját, ha megleped ezzel a vicces szendviccsel. Próbáld ki a holnapi reggeli elkészítésénél! Biztosan csempészhetsz vele egy két plusz mosolyt a napjába! 😉

3.Nem tudod, hogy csomagold be tökéletesen? A következő képen láthatod a módszert, amivel sehonnan sem fog kilógni a szalvétából a szendvics. Kövesd lépésről, lépésre!

4. A kicsi uzsis dobozok helyett, sokkal praktikusabbak a rekeszekből álló nagyobbacskák, mivel így megspórolhatod a több kis doboz használatát. A rekeszes megoldással nem keverednek össze, áztatják el egymást a különféle állagú, ízű élelmiszerek.

5.Mosolygós szendvicseket varázsolhatsz a gyerek elé néhány matrica segítségével. Még egy répa is sokkal vonzóbb falat egy ilyen csomagolásban, nem gondolod?

+1. Biztos, hogy az alsótagozatosok, de néha még a felsősök, vagy akár mi magunk is rendesen össze tudjuk maszatolni magunkat, például egy mártogatós uzsonna elfogyasztásakor. Ezért mindig jó, ha kéznél van szalvéta is a csomagban!

Most mutatunk egy olyan szalvétamegoldást, ami sokkal jobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint az átlagos kéztörlők. A Nicky Maxi szalvéta sokkal vastagabb és puhább, mint egy sima szalvéta, ráadásul diszkrét citrom illatot áraszt. Felszívja a kilöttyent kakaót, a mártásokat, vagy a szendvicsből kicsurgó szószt. Kicsik és nagyok egyaránt szívesen használják.

A termék az alábbi kiskereskedelmi hálózatokban kapható: Family Market, Árvarázs, Vianni, Good Market

Nézd meg ezt is!

5 gyümölcs, amit eddig zöldségnek hittél

A zöldséges pulton válogatva vitaminforrás után nézelődve bizony számos gyümölccsel találkozunk. Persze az egészséges táplálkozás …