Főoldal / Csináld magad / Fali dekorációk papírtörlő gurigából! Le fog esni az állad! DIY

Fali dekorációk papírtörlő gurigából! Le fog esni az állad! DIY

Egyszerűen olyan elképesztő remekműveket találtunk, amiket papírtörlő gurigából készítettek a leleményes emberek, hogy muszáj megosztanunk veletek. Még mi sem készítettünk hasonlót, de ezek a képek után komolyan megjött a kedvünk egy kis kézügyeskedéshez.

Hiszen ami kell  hozzá, az csak némi ragasztó, a megmaradt papírtörlő gurigák, amiket különböző módon darabolhatunk és szinte már neki is állhatunk a kreatív munkának.

Higgyétek el, olyan bámulatos dekorációs ötleteket hoztunk nektek, amik többségéről meg sem mondanád, hogy papírtörlő gurigából készültek! Nekünk tényleg leesett az állunk, de most már nem huzzuk tovább, jöjjenekaz alkotások:

Csillagokat vagy virágokat is formálhatunk a feldarabolt gurigákból. Ezt akár vászon nélkül is el tudjátok készíteni, és akk csupán a falon futnának a díszek.

Minden tekintetet magához vonzz ez a különleges virágkoszorú.

Ha romantikus hangulatban vagytok, akkor akár szívecskéket is formálhattok a gurigából.

Most jönnek a legjobbak:

 

Képekkel is tarkíthatod! A gyerekszobák falait remekül díszíthetitek így.

Ez valami gyönyörű, nem igaz? Mintha kovácsoltvasból lenne, holott csupán papírból készült. Imádjuk ezt az ötletet!

Szintén bámulatos, ahogy a cseresznyefák virágzását juttatja eszünkbe ez a színes guriga remekmű. Ezt el kell készítenünk!

Készítsetek családfát a falra ti is!

Mintha egy kiállítás darabja lenne. Az tuti, hogy ezt senki sem fogja szó nélkül hagyni, ha meglátja a falakon!

Nekünk először fel sem tünt, hogy ez is papírgurigából készült. Imádnivaló!

A következő alkalommal kétszer is meggondolod, hogy eldob-e ezeket a papírtekercseket, vagy a wc papír gurigát. Úgy tűnik, hogy számtalan hasznos és kreatív célra fel lehet használni őket.

A legközelebbi választásod pedig legyen a Nicky citromos háztartási papírtörlő! Hiszen nem találsz ennél vastagabb, puhább, illatosabb papírtörlőt! Ráadásul a gurigája is remekül hasznosítható!

Mivel ez a papírtörlő vastagabb, mint az átlag, ezért nem málik szét. Bátran tisztíthatsz vele ablakot, tükröt vagy autó belsőt is.
A legjobb, hogy amikor egy kis nedvesség éri kellemes citromillatot áraszt, így a tiszta felület is illatozni fog, ha Nickyvel törölted át.

 

 

Nézd meg ezt is!

Fecsegnek rólad a lábujjaid?

Gondoltad volna, hogy a lábfejed formája, a lábujjaid hosszúsága elmondja, hogy milyen a személyiséged? Nem …