Főoldal / Életmód / 10 zseniális illusztráció, ami megmutatja mi változik, ha betöltjük a 25. életévünket!

10 zseniális illusztráció, ami megmutatja mi változik, ha betöltjük a 25. életévünket!

Milyen jó is volt, amikor még csak 25 évesek voltunk, nem igaz? A gondtalan élet, amikor buli volt minden és sokkal kevesebb dolog miatt kellett felelősséget vállalnunk.

Vissza sírjuk a tanulással töltött éveket néha, de az élet erről szól, haladunk előre és változik az élet, a fontossági sorrend és ezzel együtt sok minden más.

Mire is gondolunk pontosan? Mondják el helyettünk ezek a képek:

25 előtt ha tehettünk egy héten többször is buliztunk, de 25 után, rémálom, ha buliba kell mennünk. NEm érezzük komfortosan magunkat és 1 órakor már ásitozunk.

25 előtt mindig izgatottan kaptunk a telefonunkhoz, ha üzenet érkezett, de 25 után pontosan tudjuk ki írhatott, ha mégsem az, akire gondoltunk, akkor tuti, hogy hivatalos ügyben érkezett üzenet.

25 előtt a legtöbb programot és izgalmat ígérő nyaralásokat keressük, 25 után megőrülnénk, ha pl.: Ibizán kellenne kikötnünk.

25 előtt bármikor össze tudtál hozni egy találkozót a barátaiddal, ami akár fél napon át tartó program lett, de 25 után…hetekig, sőt hónapokig tart összehozni egy kávézást is.

25 előtt a hódítás is másképp működött. A férfiakat már nem a szexi külsőddel akarod megfogni, inkább a főztöddel veszed le a lábáról.

25 előtt csupa romantika minden, de pár év múlva…örülsz, ha együtt el tudtok menni valahova kettesben.

25 előtt, ha éhes voltál, egyből egy gyorskajálda felé vetted az utad, de 25 után…túl egészsételennek tartod, nem igaz?

25 előtt a másnaposság meg se kottyant ls képes voltál elmenni az aznapi buliba is, de 25 után halálodon vagy és hónapokig nem kívánkozol buliba.

25 előtt egyedül lenni rosszabb volt bárminél, de 25 után örülsz, ha csak fél órára magadra maradhatsz.

Milyen jó volt, amikor még nem kellett magadat eltartani, igaz? Megvehetted azt a gyönyörű ruhát a kirakatban, de most, maximum a gyerek kap új ruhát.

Nézd meg ezt is!

5 gyümölcs, amit eddig zöldségnek hittél

A zöldséges pulton válogatva vitaminforrás után nézelődve bizony számos gyümölccsel találkozunk. Persze az egészséges táplálkozás …