Főoldal / Ápoltság / A leghasznosabb ajándékötletek férfiaknak!
Woman giving present to man

A leghasznosabb ajándékötletek férfiaknak!

A megfelelő karácsonyi ajándék kiválasztása egyik évben sem egy egyszerű feladat. Kinek, mivel is tudunk örömet szerezni? Felesleges, haszontalan ajándékot senki sem szeret sem adni, sem kapni. Mi is lehet az az ajándék, ami valóban hasznos, mégsem elcsépelt? Bonyolult kérdés. A férfiaknak meglepetést szerezni pedig még nehezebb feladat. Kevesebb dologra van szükségük, mint a nőknek és lássuk be, kevés olyan dolog van, aminek tényleg igazán örülnek.

Összeállítottunk pár olyan ajándéktippet, amivel biztosan nem nyúlunk mellé az idén, és sikerül szívből jövő mosolyt csalni a megajándékozni kívánt férfiak arcára.

Ajándékok borotválkozáshoz!

Mi sem lenne tökéletesebb ajándék, mint pár borotválkozáshoz használt termék? Hiszen minden férfi borotválkozik. Ki többet, ki kevesebbet, de a lényeg, hogy egy borotvahab, a hozzá passzoló after shave-vel kiváló választás lehet. Ráadásul pénztárcabarát ötlet is. A Bond termékek közt pedig rengeteg különböző illat közül választhatunk, sportosabbtól, az igazán férfias illatokig. Válasszunk attól függően, hogy kit akarunk vele megajándékozni.

Ajándékdobozok

Egyszerű, de mégis tökéletes meglepetés és még a csomagolással sem kell foglalkozni.

Ha nincs túl sok időnk, és a pénztárcánk is szűkös, akkor a legegyszerűbb, ha berohanunk egy boltba, és lekapunk a polcról egy dekoratív csomagolású, hasznos ajándékcsomagot. Ne törd a fejed napokig, hiszen ennél egyszerűbb és praktikusabb megoldást nem találsz.

Az autók szerelmeseinek!

A férfiak többségének életében központi szerepet játszik az autója. Úgy vigyáznak rá, mint a szemük fényére, folyamatosan szervizelik, takarítják, hogy mindig pompásan nézzen ki. Az autók szerelmeseinek készítsünk egy kis ajándékcsomagot, melyet kocsijuk ápolására tudnak használni. A következő termékek a hasznosak lehetnek: a Brado Club Fertőtlenítő spray-vel a műszerfalat kifogástalanul meg lehet tisztítani és még illatosít is, de a Real Fresh autóillatosítókkal még inkább fokozhatjuk az illatokat, hiszen egy autó akkor fog igényes gazdára utalni, ha finom illatokat áraszt. A BradoLife fertőtlenítő kendővel pedig minden baktériumtól megszabadíthatjuk a kormányt és sebváltót, hiszen egy könnyed mozdulattal áttörölhetünk vele mindent.

Készítsd magad!

Fogj egy üveg bort és írj rá egy kis üzenetet egy hobbi tollal, vagy egy saját fotókból álló képkeret vagy naptár is mindig bevált ötlet. Minden, amit te magad készítesz két kézzel, értékes és megbecsült ajándék lesz, hidd el. Nem vagy elég kreatív az ilyen ajándékok kitalálásában? Akkor keress rá a neten a kézzel készített ajándékötletekre, és szemezgess a lehetőségek közül.

Makulátlan fehérség! (1)

Nézd meg ezt is!

Grillezési kisokos – recepttel!

A nyár nem is nyár szuper grillezés nélkül. Egyrészt ez mindig remek alkalom arra, hogy …