Főoldal / Életmód / Egy anya “csodás” napja!

Egy anya “csodás” napja!

Anyának lenni csodálatos dolog, de néha legbelül úgy kiborulunk, hogy olyan gondolataink támadnak, amit senkinek se vallanánk be…például hogy milyen vonzó tud lenni egy lakatlan sziget partja…de aztán lelkiismeretfurdalásunk lesz, hiszen ott az a két ragyogó szempár, amire egész életünkben vágytunk, hogy ránk tekintsen.
Nem mindenki érzi át, mekkora energiába telik nap, mint nap helytállni, mint anya, feleség és háziasszony. Miről is beszélünk? Hogyan telik egy anya átlagos napja? Lássuk:
…Reggel van és a kávét innám. Le kéne főzni, de vár egy kakis pelenka, egy ébredező gyerek, aki meghitten a füledbe ordít ANYAAA. Kicserélem, illetve kicserélném, kergetem 20 percet, oké pelus rajta. Igen elmesélem, és még bábozok is hozzá. Oké már body is van rajta. Megitatom, megszeretem, mert igényli. Nadrág, pulcsi vissza, leizzadtam. Elkezdjük a napot, átöltözöm. Basszus a kávé le sem főztem. Benyomom. Éhes. Etetőszékbe gyömöszölés 10 perc, előkével örökkévalóság. Hagyom enni, és az óvatlan pillanatokba a szájába juttatok én is egy értelmes falatot. Szomjas. Megitatom. Persze a játék baba is éhes. Hol az a rohadt baba? Esküszöm veszek még belőle. 10-et legalább. Megvan a baba, eszik tovább. Basszus én nem ettem. Jó betoltam 2 falat kenyeret ebédig megteszi. ( Hogy lehetnek rajtam még mindig plusz kilók? ) Kiszedem az etetőszékből, és eltakarítom a lakodalmas csetrest és ételmaradékot ami utána maradt. Mosogatok, de a gatyám húzza, vegyem fel. Felveszem. Szomjas. Már megint, nem igaz. Honnan jött ez a gyerek ..a Szaharából. Megitatom. Basszus a kávé, rég lefőtt. Már ki is hűlt. Megmelegítem,ANYAAA ordít meghitten. Rohanok. Igen elmesélem. Azt is. Megetetjük a játék babát. Hol az a rohadt baba? Megtalálom, kidobom, akkor nem kell többet keresni. Gyere manó elmegyünk játszani, meg boltba. Át kell öltöztetni. Kitör a háború. kergetem, lefogom, erősebb. Szomjas.Hagyom az elveimet. Itt van víz cumisüvegben, csak hagyjál már. Még egyszer be nem hozom a poharat. Basszus tízórai idő elmúlt. Tessék itt egy keksz.Tiszta csoki minden. Még jó hogy nem tudtam felöltöztetni. Basszus a kávém, megint kihűlt, ..akkor megmelegítem. Odateszem a polcra, mindjárt megiszom. Azta büdös izé….tiszta csoki a fal, ha ezt Apád meglátja…repülünk. Vödör víz, szivacs…mosom…lejött…hálaajóégnek. Felöltöztetem, elindulunk, kell neki inji, mert ha nem viszek szomjas lesz. Játszótér , szuper minden. Rohanni kell nincsen kaja, illene ebédelni, legalább a gyereknek. Szeretem, nincs szívem felhozni. De muszáj. Rohanunk a boltba, elköltöm a pénzt. Elhaladok a teák és kávék mellett. Basszus!! A kávém. Ha hazamentem megiszom. Hazaérünk, át kell öltöztetni, megint. Pelenkacsere. Oké. Szomjas…hehe szórakozi velem? A játszótéren bezzeg nem kellett.. Főznöm kell. 1 réteg hagymahéj..csak úgy diszkréten 200 decibellel esett. Megszeretem, megvigasztalom, játszok vele. Oké hagymát pucolok. Felteszem a vizet a fejét beütötte. Megszeretem, megvigasztalom, játszok vele…Visszamegyek . Szomjas…már kezdem érteni a vízszámlát…fogyasztást..nem, nem megyek. Egyedül is fel kell találnia magát.
ANYAAA.Kibírom, dolgom van és kész. Ordít, keservesen hív. Nem bírom, megyek. Mit sszeretnél? Mutat egy kavicsot. Oké, szép. Megyek, befejezem a kaját. Basszus az egy kavics volt?Rohanok, még pont ki tudtam szedni a torkából. Ebédelünk és utána tényleg megiszom a kávémat végre.. Begyömöszölöm az etetőszékbe 10 perc, előkével örökkévalóság. Eszik, egyedül. Azt sem tudom ennek örüljek-e vagy ne. Türelmes vagyok, megfogadtam. De már 25 perce itt ülünk…Segítek, ááá mit képzeltem? Szomjas. Ő egyedül eszik és iszik. Meghatódom, megnőtt. Végeztünk… Gyorsan belapátolok pár kanállal én is (hogy lehet hogy még nem vagyok 40 kiló? ) A romok eltakarítása a főzés és az ebéd után 1 hétig tartana egy normális embernek. De én megoldom hamar. Álmos, látom, de még ott van az a 3 tányér. Ott nem hagyom. Végigordítja, teli torokból. Szaranya vagyok, sírni hagyom. Befejezem. Ránézek megsajnálom, tiszta takony, és vörös a feje. Kimondottan ronda, de így is imádom. Lefektetem…énekelek és mesélek, takargatom, puszilgatom ameddig csak kéri. Elalszik. Örömtánc :DD Összeszedek 143 játékot. Megvan a rohadt játék baba, most kidobom az ablakon akkor nincs rá több gond. ÁÁÁ nem tehetem, szereti. Beteszem a mosást, kiviszem a szemetet.Akkor most megiszom a kávét. ANYAAAAA GYEEJEEEEEEEE. Lesápadsz az idegtől, de nem bírsz ellenállni. Szereted. Ölbe veszed, amíg ébredezed pelenkázod, szomjas… Örül annak a rohadt játék babának. De jó hogy nem dobtam ki. Uzsonna idő, kezdődik…etetőszék..előke…örökkévalóság a 190-es joghurt.. oké mosdatás, joghurtmentesítés, ez is megvan. De az üres dobozból meg kell etetni a babát,. De hol az rohadt, tetves játék baba? Miért nem dobtam ki az ablakon, MIÉRT MIÉRT MIÉRT?
Megvan a baba, megetetjük. Őt is. Szuper. Akkor most elmegyünk sétálni. Átöltöztetem. megint. Szuper vele kint lenni, játszani, megfigyelni, szeretem. Hazamegyünk, játszik, közben apa hazaért. A játékok szanaszét, a porszívó a szoba közepén, hogy majd ha lesz rá idő…gyereket átöltöztetem. Örül az apjának szépek ezek a pillanatok. Vacsora és fürdésidő. Most 2 embert kell vacsoráztatni. Ha megjegyzi, hogy sótlan a hús kivágom. A játékbabával együtt. Etetőszék, előke, eszik egyedül, mosogatás, asztaltörlés, etetőszék ételmentesítés. Szomjas..Esti program, játék, vetkőzés, fürdetés, öltöztetés, pelenkázás, .143 db játékot összeszedek, hogy közlekedni lehessen, a porszívó marad. Talán majd holnap fel is porszívózok. Előkerül a játékbaba, este későn már csak nem teszem ki az utcára. Baba marad. Altatom néha percekig, néha órákig. Már 9 is elmúlt. Vége a napnak.Meglátom a polcon a kávét. Röhögnöm kell. Jó lesz az hidegen is. Kettesben vagyunk. Megkérdezem: Fáradt vagy? Fáradt. persze egész nap dolgozott. Ő nem kérdezi meg, ANYA sosem fáradt. ANYA itthon van, nem porszívózott, nem takarított, nem dolgozott. Igaza van, az én napom minden nap csodás, minden nap a legnagyobb Kincsemmel lehetek. De egyszer elmondom ezt az egész storyt neki, és elmondom hogy azért nem tűnök fáradtnak, mert ESTE KILENCKOR ISZOM MEG A K*RVA KÁVÉMAT!!!…”

Nézd meg ezt is!

Hamarosan lekerül a téli csizma

Most még a téli cipők és otthoni mamuszok védelmében rejtegetjük lábainkat, de gondolj bele, már …