Főoldal / Hasznos Tippek / Ezeket a konyhai kütyüket azonnal be akarod szerezni!
cover

Ezeket a konyhai kütyüket azonnal be akarod szerezni!

Te is imádod a praktikus kütyüket a konyhában? Nagyon sok jópofa terméket találhatunk már, amik hihetetlenül praktikusak és megkönnyítik háziasszony életünket. Biztosan akad néhány olyan eszköz, amiről talán nem is hallottál. Ebben a cikkben összeszedtük a kedvenceinket, amik annyira megtetszettek nekünk, hogy alig várjuk, hogy beszerezzük  őket. Szemezgess közöttük te is 😉

1

Rémlik milyen nehéz úgy kiönteni a tűzforró vizet a fazékból, hogy a tartalma ne landoljon a mosogatóban. Ez a kis eszköz pont ennek az elkerülésére szolgál.


A másik kritikus pont a konyhában a tojássárgája és fehérje különválasztása. Szerencsére feltaláltak nekünk egy olyan kelléket, amivel ezt seperc alatt megcsinálhatjuk.


Biztosan veletek is előfordult már, hogy a tányéron lévő ketchup, vagy majonéz eláztatta a sültkrumplitok nagy részét. Ez a konyhai alkalmatossággal könnyedén kiküszöbölhetjük ezt a ,,problémát”.


A praktikus háziasszonyok elsődleges kedvence ez a fiókrendező lesz, amivel helytakarékosan mégis átláthatóan bepakolhatjuk a fiókba a konyhai alapanyagokat.


Ilyen egy igazi háziasszony hűtője! Rendezett, tiszta, átlátható és minden elfér benne! A dobozkákba bele tehetjük akár zöldségeket és gyümölcsöket, így nemcsak sokkal nagyobb rend lesz a hűtőnkbe, de tovább megőrzik frissességüket a romlandó áruk.


Manapság nagyon népszerű az avokádó a diétázók körében is, viszont tudjuk, hogy nem egyszerű mutatvány a meghámozása. Ezzel a kütyüvel másodpercek alatt eltávolíthatjuk a magját, felvághatjuk és már fogyaszthatjuk is.


Így készülnek a szabályos tükörtojások. Nem kell azzal bajlódni, hogy összesülnek és nem tudjuk szétszedni őket. Ezzel a szilikon kütyüvel minden tojás külön-külön sül meg és könnyebb lesz a tálalás.


Gondolom ismerős a helyzet, amikor a műanyag tárolónk egyik fele megvan, a másik része pedig szőrén-szálán eltűnt. Ez az univerzális szilikon fedő minden tálkárán passzol.a egyform


Hiába vagyunk gyakorlott háziasszonyok, a vasárnapi leves bizony olykor-olykor kifut, ami után jöhet a takarítás. Ha ezt a szilikon fedőt rárakjuk a lábosra, nemcsak azt kerülhetjük el, hogy kifusson az étel, de akár felhasználhatjuk a kiáramló gőzt és külön megpárolhatjuk a zöldséget, amíg alatta fő a levesünk.


Ez az a kis kellék, ami nélkül ugyan lehet élni, de mégis jobb, ha rárakjuk a bögrénk szélére, így biztosan nem fog beleesni a teafilter a teánkba, nem utolsó sorban még aranyos is.

Látod? Lehet még praktikusabb a konyhád! Csak nézz szét a neten és merülj el a konyhai eszközök világában. Szerezz be néhány szuper ötletes kütyüt és még szebb lesz az élet főzés közben! 😉

Nézd meg ezt is!

cover 1

A papírtörlő guriga legötletesebb újrahasznosítása!

Szinte minden háztartásban találunk papírtörlőt. Egy nagyon praktikus és hasznos termék, de a gurigáját is …