Főoldal / Házi Praktikák ! / Csodaszert a wc-be!

Csodaszert a wc-be!

A wc-tisztítás általában nem tartozik a kedvenc házimunkák közé, de a higiénia fenntartása érdekében igazán fontos része a takarítási rutinnak. Hétről hétre meg kell küzdenünk a csésze és a perem alatti területek tisztán tartásával. Vannak, akik a takarítás legvégére hagyják a fürdőszoba pucolást, mert ez az egyik legtöbb időt igénylő és legmacerásabb terület. Sok a nehezen elérhető hely, alig van olyan tisztítószer, ami megtapad a vizes felületen, a vízszint alatt pedig mindegyik fel is oldódik. Nem csoda, ha igyekszel Te is mindent elkövetni, hogy megkönnyítsd ezt az utálatos házimunkát.

Mindenféle tisztítószert kipróbáltál már, hogy eltűntesd a vízkövet, a baktériumokat, a koszt és a szagokat? Egy rakás vegyszer áll már a szekrényedben, hogy egytől-egyig megszabadulhass a wc-re rakódó szennyeződésektől, a vízkőtől és a baktériumoktól? Most mutatunk egy trükköt, amivel egy lépésben megoldhatod a wc-d tisztán tartását!

A háziasszonyok álma

Milyen jó is lenne, ha volna egy olyan csodaszer, ami nem engedné rátapadni a különféle szennyeződéseket a nehezen tisztán tartható wc csészére! Van egy jó hírünk, végre valóra vált a háziasszonyok álma. A wc-olaj segítségével egy lépésben megoldhatod a tisztítást, a fertőtlenítést és gondoskodhatsz wc friss illatáról. Ne tölts annyi időt wc pucolással, felejtsd el a várakozást, amíg a fertőtlenítő vagy a vízkőoldó kifejti hatását, használj olajat és spórolj időt!

Mi az a wc-olaj?

A Brado Club wc-olaj egy olyan tisztítószer, ami megtapad a vizes felületeken, védőréteget képez és így megakadályozza a kosz- és a vízkő réteg kialakulását. A védendő felületre fújva vékony filmréteget képez, rendszeres használatával tartós tisztaságot és frissességet biztosít. Mivel kevesebb szennyeződés tapad a felületre ezért sokkal kevesebb időt kell eltöltened a wc pucolással, ha ezt a csodaszert használod.

Környezetbarát, biológiailag lebomló termék

Ez a praktikus tisztítószer amellett, hogy a wc-k megmentője, szerencsére a környezetedet sem szennyezi, mivel biológiailag lebomló összetevőkből áll. Lelkiismeret furdalás nélkül öblítheted a csatornába.

Így használd: Használata nem is lehetne ennél egyszerűbb. Annyi a dolgod, hogy a WC kagyló belső felületeit egyenletesen bepermetezd wc-olajjal, majd vársz 20 percet a következő öblítésig. Az olaj vékony filmréteget képez, így meggátolja a szennyeződések újbóli lerakódását is.

Tedd egyszerűbbé a wc tisztítást te is a Brado Club olajával!

A termék az alábbi kiskereskedelmi hálózatokban kapható: Family Market, Árvarázs, Vianni, Euro Family, Goods Market 

Nézd meg ezt is!

Nyári kertészkedési útmutató

Megérkezett a várva várt nyár, a jó időben szuper módon elfoglalhatjuk magunkat a kertben. Persze …