Főoldal / Házi Praktikák ! / Frissítsd fel otthonod új illattal!

Frissítsd fel otthonod új illattal!

Amikor belépsz egy helyiségbe tudattalanul is az illata, (rosszabb esetben) a szaga az, ami azonnal megérint. Talán észre sem veszed, amikor benyitsz egy irodaházba, egy váróterembe, egy boltba, vagy egy étterembe, az illat alapján azonnal eldöntöd magadban, hogy kellemes vagy kellemetlen a légkör. Az illatélmény jelentősen befolyásolja az első benyomást, ez alapján tudat alatt döntöd el, hogy hogyan érzed az adott helyen magad. Minél kevesebb időt próbálsz eltölteni olyan helyeken, ahol nem érzed jól magad és természetesen szívesen elidőzöl kellemes, illatos környezetben.

Az illatok, a szagingerek a szaglóhártyán keresztül közvetlenül az agy legősibb részére, a limbikus rendszerre hatnak, így befolyásolják a közérzeted és a viselkedésedet is.

Hiába a legszebben berendezett nappali, a legmodernebben felszerelt konyha, ha kellemetlen vagy egyenesen taszító az illata, nem fogod szeretni. Ezért nagyon fontos, hogy a saját környezetedet úgy alakítsd ki, hogy ott mindig örömmel tölts időt, biztonságot nyújtson és feltöltsön. Ahol sok időt töltesz el, ott mindig kellemes illatnak kell lennie ahhoz, hogy jól érezhesd magadat!

Te is szeretnéd, hogy saját illata legyen otthonodnak?

A boltok polcain számos illatosító termékcsaládot találsz. Ha viszont valami különlegesre vágysz, válassz egyet az Arola légfrissítő új illatcsaládjából. Ezek megszabadítják a lakásodat a kellemetlen szagoktól (konyhában, mosdóban) és egyedi hangulatot varázsolnak otthonodba vagy akár a munkahelyedre is. Ha hosszú ideig ugyanazt az illatot használod otthonodban, akkor egy idő után, már a lakásodba belépve azonnal az otthonosság megnyugtató érzése lesz rajtad úrrá, ami garantáltan segít kikapcsolni, ellazulni. Egy ismerős, finom illat pedig nyugtatóan hat rád a munkahelyeden a legstresszesebb pillanatokban is.

Az Arola légfrissítők gondosan kiválogatott illatjegyei hosszantartó illatot hagynak maguk után. Olyan különleges illatokat találsz ebben az illatcsaládban, mint a gránátalma, a zöld tea vagy az erdő.  Az egyik legújabb, Antytabak illat pedig hatékonyan semlegesíti a dohányzás miatt kialakuló szagot és kellemes illatot hagy maga után, így ha valaki dohányzik a családban, akkor ez a variáció lehet a megfelelő választás.

Az Arola légfrissítőnek különösen előnyös, az átlagostól eltérően 400 ml-es a kiszerelése, ezért sokáig elegendő és ritkábban kell beszerezned kedvenc illatodat. Ráadásul ezzel a gazdaságos kiszereléssel a pénztárcádat is megkímélheted.

arola

Keresd a General Fresh Arola illatcsaládját a Goods Market, Euro Family, Vianni bolthálózatokban!

 

Nézd meg ezt is!

5 gyümölcs, amit eddig zöldségnek hittél

A zöldséges pulton válogatva vitaminforrás után nézelődve bizony számos gyümölccsel találkozunk. Persze az egészséges táplálkozás …