Főoldal / Házi Praktikák ! / Lépj be egy illatos otthon ajtaján!

Lépj be egy illatos otthon ajtaján!

A színek, a formák, a fények, a bútorok stílusa és elrendezése mind nagyon fontos részei egy kellemes otthon megteremtésének. Mégis az első, legközvetlenebb és maradandó benyomást a lakás illata adja.

Ezért érdemes legalább akkora figyelmet szentelni a különféle helyiségek illatosításának, mint például a világítás megtervezésének. Hiszen a legszebben berendezett nappali, a legmodernebb fürdőszoba sem fogja benned az otthonosság érzését kelteni, ha kellemetlen vagy egyenesen visszataszító az illata. Ahol sokat tartózkodsz, ott mindig kellemes illatnak kell lennie, hogy jól érezhesd magadat, mivel az illatok a viselkedésünkre és érzéseinkre is hatással vannak!

Alapvetően fontos, hogy a lakás levegőjét mindig tartsuk frissen szellőztetéssel, de ahhoz, hogy mindig kellemes illatélmény fogadja az otthonunkba belépőket, nem elég egy egyszerű átszellőztetés.

A hagyományos nem mindig tartós

A legtöbb háztartásban megszokottak az olyan, különféle hagyományos illatosító megoldások, mint a pot-pourri vagy az illatgyertya. Ezek viszont, csak rövid ideig és nagyrészt egyenlőtlenül gondoskodnak otthonunk illatosításáról. Kibontásukkor és a használat elején még általában intenzív aroma érezhető, de később, miután az orrunk hozzászokik az illathoz már nem is vesszük észre ezeknek az illatát.

Egy jól megválasztott illatosító, nemcsak meghatározza az otthonosság kellemes érzését, de a kellemetlen szagokat is képes megszüntetni a lakásban. És mivel mindenki más-más illatokat kedvel, ezért az Arola légfrissítők színes és illatos világa mindenki számára megoldást nyújt. Gondosan válogatott illatkompozíciója villámgyorsan megszünteti a kellemetlen szagokat, és hosszan tartó friss illatot biztosít az egész lakásban. Legkedveltebb illatai: fehér liliom, vörös bársony, cseresznyevirág, citrus koktél és az édes virág illat.

Nem szokik hozzá az orrod, mivel időzítő készülékkel használva igényeid szerint beállíthatod, hogy milyen időközönként permetezzen friss illatot. Ráadásul, a készülékhez különféle utántöltő illatokat is tudsz választani, így tesztelheted, hogy melyik illat illik leginkább hozzád és az otthonod miliőjéhez. A széles illatvariációból te is megtalálod a személyiségedhez és a lakásod stílusához is passzoló illatot.

Így használd

Válaszd ki a számtalan illat közül a kedvenc Arola utántöltőidet. Helyezd az illatosító készüléket a szoba egy olyan részére, ahol nincs elzárva és biztosított a gyakori légmozgás (pl. ablakpárkányra, szekrény tetejére). Állítsd be a készüléken az illat adagolásának kívánt gyakoriságát. Ez után már csak annyi a dolgod, hogy élvezd az egyenletes, mindig friss illatélményt otthonodban!

A termék az Euro Family, Goods Market, Magnetic, Szilcoop áruházakban, egyes CBA és Reál Élelmiszer üzletekben kapható.

Nézd meg ezt is!

5 gyümölcs, amit eddig zöldségnek hittél

A zöldséges pulton válogatva vitaminforrás után nézelődve bizony számos gyümölccsel találkozunk. Persze az egészséges táplálkozás …