BradoLife 50ml kézfertőtlenítő gél (minden illat)

A megfelelő kéztisztítás nagyon fontos az egészségünk védelmében. Számtalan vírusos, fertőző betegséget kerülhetünk el azzal, ha tiszta a kezünk. Vannak azonban olyan élethelyzetek, amikor nincs lehetőségünk kezet mosni, vagy a szokásosnál „erősebb” kéztisztításra van szükségünk. Ilyenkor vannak segítségünkre a praktikus kézfertőtlenítő szerek. Amellett, hogy víz és szappan hiányában is tiszta kezet biztosítanak, kimutatták, hogy akik rendszeresen kézfertőtlenítő szert használnak, lényegesen ritkábban szenvedtek hasmenéstől, láztól, köhögéstől vagy megfázástól.

Víz nélkül használható kézfertőtlenítő gél. Nem csak a jól ismert baktériumokkal, de a gombákkal és vírusokkal szemben is védelmet nyújt. Az 50 ml-es pici méreténél fogva bárhol elfér, így mindenhol lehet az embernél fertőtlenítő. A praktikus és felhasználóbarát csomagolást kedvelik a vásárlók.

Sikerét többek között annak köszönheti, hogy nem ragad, hamar megszárad a kézen és nem szárítja ki a bőrt. Emellett kellemes illatú és négyféle illatvariációban is kapható.

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„BradoLife 50ml kézfertőtlenítő gél (minden illat)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

húsz − hét =