Nicky kéztörlő

A Nicky citromos papírtörlő kendő kiváló nedvszívó képességével, sokrétű felhasználási lehetőségével minden konyha nélkülözhetetlen kelléke. De nemcsak a konyhában, a lakás többi részében is hasznos segítőtársa a háziasszonyoknak.

Felhasználása: A hagyományos konyhai felhasználás mellett számos kreatív megoldást kínál számunkra. Szűrőbe helyezve könnyen leitatható vele a levesek tetején összegyűlt zsírréteg, de ha a hűtőszekrényben tárolt zöldségek alá terítünk egy-két réteg papírtörlőt, akkor azok tovább frissek maradnak, mivel a nedvességet elvezeti.

Sütés előtt ha leitatjuk vele a nedvességet a húsokról, azok ropogósabbak lesznek. Az elkészült rántott ételeket vagy sült krumplit papírtörlőre kiszedve a zsiradék jelentős része eltávolítható, így egészségesebb és finomabb lesz az étel.

De a kávéfiltert is pótolni tudja, ha éppen kifogyott. Praktikus dolog az olajos üveg nyakára is gumizni egy darab kéztörlőt, így az tiszta marad, nem lesz ragacsos.

Ha papírtörlő közé helyezzük a bacon szeleteket, akkor mikroban pár perc alatt megsüthetjük és tiszta marad a sütőnk is. A zsírkréta folt is eltávolítható vele egy enyhén felmelegített vasaló segítségével.

Kategória:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Nicky kéztörlő” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé.

kilenc + 12 =