BradoClub penészölő

Értékelés 5.00 az 5-ből, 2 értékelés alapján
(2 vásárlói értékelés)

Számos penészölő termékkel lehet találkozni a piacon, de olyan már kevés van, amelyiknek a penész mellett a gomba- és baktériumölő képessége is kimagasló.

A Brado Club penészölő szer nem csak kiváló hatásfokkal tisztítja meg a felületeket a penésztől, de biztosítja, hogy a felületek alatt, a repedésekben is mélyrehatóan kifejtse hatását. Speciális, lassan bomló anyagösszetételének köszönhetően, valamint kevésbé sűrű állaga miatt a Brado Club Penészölő a résekbe is bejut!

Alkalmazási területét tekintve is sokrétű termék: fürdőszobák, konyhák, és egyéb vizes helységek, szaunák, medencék, penésszel szennyezett felületek fertőtlenítésére bárhol alkalmazható.

Kimagasló hatásfokát a speciális gyártási technológiájának köszönheti: teljesen fémmentes eszközökkel gyártjuk, ennek köszönhetően a gyártási folyamat során a fémben található anyagok nem tudják bomlasztani, gyengíteni a hatóanyagot.

Vízben oldott aktív klórvegyületeket tartalmazó fertőtlenítőszer, amely hatékonyan távolítja el a nedves helyiségekben megtelepedett penészgombát a csempéről, fugatömítésekből, fehér falfelülelekről, sarkokról, szaniterekről és fafelületekről.

Kategória:

BradoClub penészölő termékről 2 értékelés

  1. Értékelés: 5 / 5

    Balázs

    Legjobb penészölő! Az állandóan penészes nappali sarkait kétszer befújtuk vele és azóta nyoma sincs a penésznek.

  2. Értékelés: 5 / 5

    Orsi

    Nemcsak a penészt szedi le a falról, de a falra véletlen rácsapódott kávéfoltot is kitűnően eltüntette 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé.

négy − 3 =