Főoldal / Ápoltság / Báli frizurák, amiket könnyen elkészíthetsz magadnak!

Báli frizurák, amiket könnyen elkészíthetsz magadnak!

A farsangi szezonban elindul a bálozás időszaka. Ilyenkor egymás hegyét-hátát érik a különböző estélyek, bulik és egyéb alkalmak, ahol mindig változatosan csinosan kell megjelennünk. A ruha, smink és haj kérdés minden nőnek bonyodalmat okoz és sokszor ahhoz, hogy tényleg mutatósan nézzünk ki, mélyen a pénztárcánkba kell nyúlnunk. Azonban a hajunk esetében nem kell drága fodrászhoz mennünk, hogy valami tényleg egyedi hajkoronát varázsoljunk, elég mindössze pár otthon megtalálható kellék – tupírfésű, hullámcsat, hajgumi – egy jó hajformázó hajlakk és már készíthetjük is a frizuránkat.

Összeszedtünk néhány otthon könnyen elkészíthető, mégis szemrevaló hajviseletet ezekre az alkalmakra.

Fonott konty

2017-ben sem megy ki a divatból a fonott haj  szerencsénkre, hiszen ehhez a hajhoz mindössze három fonatot kell készítenünk a tarkónkra, hullámcsattal rögzíteni majd hajlakkal megerősíteni.

11

Félkonty

A félig leengedett haj mindig nyerő! Elég mindössze hajpántként funkcionáló hajfonatot készítenünk körbe a frizuránkon, majd pedig begöndöríteni. Mutatós és mindössze pár perc alatt elkészíthető.

12

Fonott haj

Ahhoz, hogy dekoratív hajunk legyen egy egyszerű francia fonatot is készíthetünk, amit a különlegesség érdekében ne középről hanem hajunk egyik oldaláról kezdjünk el. Ezt díszíthetjük pár díszes csattal vagy virággal is.

13

Balerina konty

A könnyen elkészíthető balerinakontyunkból is készíthetünk alkalmi hajat magunknak. Most azonban első lépésként készíts oldalra, a hajad harmadából, egy fonatot, ezt követően pedig jöhet a megszokott konty a hajfánk segítségével a tarkódra, majd a fonat végét is tűzd a fánk köré. Itt is jól mutat, ha néhány a ruhánkhoz illő esztétikus csattal megbolondítjuk.

14

Csavart haj!

Ha nem vagy otthon a hajfonásban sem kell elkeseredned, ugyanis a begöndörített hajadat egyszerűen feldobhatod, ha egy vastagabb tincsed megcsavarod és rögzíted körbe a hajadban.

15

A fentiekből is látható, hogy könnyen lehet otthon látványos alkalmi frizurát készíteni, azonban ahhoz, hogy egész este tartson is – mintha tényleg fodrász készítette volna – elengedhetetlen a kész haj megfelelő fixálása hajlakk segítségével, enélkül ugyanis bármilyen megnyerő a hajunk az esti tánc közben hamar formát változtathat. Ezért pár fújás a Stylish hajlakkból és máris biztosan egész este bírni fogja a csodás frizura 😉

s1

Nézd meg ezt is!

5 izgalmas téli dekoráció!

Mi lenne, ha idén valami igazán különleges dekorációval dobnád fel az otthonodat a téli időszakban? …