Főoldal / Ápoltság / Egy fürdőszobai termék, amivel helyet és pénzt is spórolhatsz!

Egy fürdőszobai termék, amivel helyet és pénzt is spórolhatsz!

Minden háziasszony szereti azokat a praktikus megoldásokat, amivel pénzt lehet spórolni. Éppen ezért szeretnénk felhívni a figyelmeteket egy olyan termékre, amit több szempontból is érdemes beszerezni.

A tisztálkodás mindennapos tevékenység, gondoljunk a kézmosásra vagy akár a fürdésre. Hiszen a nap folyamán többször is baktériumokkal érintkezik a bőrünk, amit muszáj megtisztítanunk, hogy elkerüljük az esetleges fertőzéseket. Pláne most, amikor beköszönt a hűvös idő és egyre több kórokozó fenyegeti az egészségünket. Éppen ezért érdemes olyan kézfertőtlenítőt beszerezni, ami antibakteriális, hogy biztosan megsemmisítse az összes ránk tapadt baktériumot. Ráadásul nem csak a baktériumokkal kell vigyázni, hanem a veszélyesebb vírusok és gombák is láthatatlanul tapadnak meg a bőrfelületen.

A BradoLife fertőtlenítő folyékony szappan éppen ezért szuper választás, mert megakadályozza, hogy tovább szaporodjanak a családot fenyegető, fertőző kórokozók. A fent említett problémákra mind megoldást nyújt!  Ráadásul pozitív tulajdonsága, hogy fürdéshez is bátran használhatod! Így nem kell a fürdőszobában több tubust kerülgetned és máris spóroltál egy kis helyet! Mert ugye milyen bosszantó, amikor a kád szélén már alig férnek el a különféle tusfürdők, samponok tubusai?!

Íme tehát az érvek, hogy miért érdemes ezt a szappant használnod:

  • kellemes illatú
  • antibakteriális
  • gyors behatási idejének köszönhetően hamar elpusztítja a baktériumokat, nem kell percekig mosnod a kezed
  • a gombákat és vírusokat is megsemmisíti
  • nagy kiszerelésének köszönhetően sokáig elegendő
  • kedvező áron kapható
  • fürdéshez/kézmosáshoz is használhatod

brado-sz

 

Nézd meg ezt is!

Hogyan mossunk alaposan kezet?

Mindannyian tudjuk, hogy a kézmosás milyen fontos az alapvető higiénia fenntartása érdekében. Hiszen rengeteg fertőzést, …