Főoldal / Gyereknevelés / 10 humoros idézet az anyaságról
anyaság

10 humoros idézet az anyaságról

Az anyaság csodálatos ajándék és hihetetlenül értékes tapasztalat, amelyben a boldogság és a kihívások egyaránt megélhetők. Az anyák napja közeledtével szeretnénk egy kis nevetéssel fűszerezni az ünnepet, emiatt összegyűjtöttünk tíz humoros idézetet, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcokra. 

Vegyük tehát elő a nevetős izmainkat, és indulhat az anyák napja hangulatjelző nevetéskoncertje!

1.Az anyákban beépített aggodalom-generátor működik – és hiányzik róla a kikapcsológomb. (Pam Brown)

2. Ha belegondolunk, hogy az emberiség fennmaradása attól függ, képes-e két idegen megkedvelni egymást annyira, hogy felfoghatatlan mennyiségű kötelességet vállaljon önként a nyakába, érthető, miért hallani annyit a születés csodájáról. (Fehér Boldizsár)

3. Az anyák profitmotiváció nélkül, önzetlenül nevelnek gyerekeket, ami bizonyos szinten látszólag ellentmond a piac követelményeinek, ugyanakkor valójában az a funkciója, hogy ingyen biztosítson munkásokat. Igen, a kapitalizmus profittermelésre használja a szeretetet. (Sally Rooney)

4. Gyermekeink életének első tizenkét hónapját azzal töltjük, hogy járni és beszélni tanítjuk őket. A következő tizenkét hónapban pedig azt mondjuk nekik, hogy maradjanak egy helyben és fogják be a szájukat. (Phyllis Diller)

5. Mi a gyermeknevelés? Küzdelem a saját magunk kiújuló hibái ellen. (Cholnoky Viktor)

6. A szülők mosolya, amikor elhagyják a szülőszobát, olyan baklövés, amelyért fizetni kell. (Viktor Vlagyimirovics Jerofejev)

7. Az anyaság rém furcsa dolog, olyan, mintha az ember önmaga trójai falova lenne. (Rebecca West)

8. Az egyetlen dolog, ami – úgy tűnik – az anyaság természetes és állandó velejárója, az ingadozás ég és a pokol között. (Jane Lazarre)

9. Egy nőt senki nem készít fel arra, hogy mivel jár az anyaság. A manapság nagyon népszerű ijesztgetős könyvek” lányregények ahhoz képest, amivel időnként az ember szembesül. (Máté Krisztina)

10. Az anyaság a végromlás; különben közismerten annyi, mint szeretni és szeretve lenni. (Eleanor Moran)

Ezekkel a mosolyra fakasztó idézetekkel kívánunk boldog anyák napját minden anyának!

anyaság

Tudj meg többet a termékről ITT!

Nézd meg ezt is!

Málnás jégkrém

Frissítő nyári élvezet: Kókuszos málnás jégkrém

Azok számára, akik imádják a könnyű, frissítő desszerteket a forró nyári napokon, a kókuszos málnás …