Főoldal / Házi Praktikák ! / 5 praktika az illatos cipőkért

5 praktika az illatos cipőkért

A kellemetlen szagokat árasztó cipő, sokszor a gazdájáról alkot másokban negatív véleményt. Éppen ezért, ha nem akarod, hogy mások is kiszagolják, hogy nem törődsz eleget a lábbeliddel, akkor itt az ideje, hogy bevess néhány hatásos házi praktikát a bűzös cipők ellen.

A szekrényeid polcain is rengeteg hatékony csodaszer lapul, amikről most még talán nem is sejted, hogy a cipőszagtalanításban is segíthetnek.

Most leleplezzük őket!

Szódabikarbóna

Estére tegyél egy kis szódabikarbónát a cipődbe, majd reggel, amikor kiszórod belőle, meglepő módon fogod tapasztalni, hogy a szódabikarbónával együtt a rossz szagok is távoztak.

Teafaolaj

Egy vattára csepegtess egy kis teafaolajat és töröld át vele a cipő belsejét. Remek fegyver, egyszerre szagtalanít és fertőtlenít.

Hintőpor

A szódabikarbónához hasonlóan, szórj egy éjszakára hintőport a cipődbe, ami amellett, hogy szagtalanít, a felesleges nedvességet is felszívja.

Teafilter

Mindenképp száraz teafiltert használj! Legalább egy éjszakára tedd bele a cipődbe és a kellemetlen szag volt, nincs!

Speciális termék

Ha úgy érzed, hogy a fenti praktikák nem hatnak megfelelően, vagy egyszerűen csak nincs kedved ilyesmivel pepecselni, akkor menj biztosra és fújd be a cipőd belsejét cipőszagtalanító Sana sprayvel. Szagtalanít, fertőtlenít és frissen tart!

Gondoskodj róla, hogy illatos cipőkben járj-kelj napközben, hiszen sosem tudhatod mikor kerül le a lábadról. Az pedig rettentő kellemetlen lesz, ha mások orrát is megüti, hogy milyen szagokat áraszt a lábbelid. Rajta, próbáld ki valamelyik fenti praktikát!

Nézd meg ezt is!

lábakért

3+1 bevált tipp az ősszel is ragyogó lábakért

Az ősz, amely hivatalosan is elindítja a bakancsszezont, már itt van. Az időjárás is egyre …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

tizenkilenc − 19 =