Főoldal / Házi Praktikák ! / A legtrükkösebb takarítószerek!

A legtrükkösebb takarítószerek!

Valószínűleg egyet érthetünk abban, hogy a legjobban azokat a takarítószereket szeretjük, melyek segítik a gyorsabb és hatékonyabb suvickolást. Amikor nem kell hosszú perceken át dörzsölnünk, sikálnunk, csupán elég pár másodperc, ami alatt képesek vagyunk tisztára varázsolni a felületet. Ilyen takarító szerek kellennek nekünk, melyek által könnyedebbnek érezhetjük a takarítás folyamatát.

Most igyekeztünk összegyűjteni néhány praktikus terméket, melyek mindannyiunk kedvencei lehetnek.

Brait_ablak

Brait ablaktisztító hab

Hab?? Igen, hab. A megszokott ablaktisztítókkal szemben, amik oda is lefolynak, ahova nem kell, ez a hab sokkal célzottabban segít a takarításban. Meglepően jól tisztít és az illata is nagyon finom, friss.

wc

Brado Club wc-olaj

Te is szereted a többfunkciós termékeket? Mert ez az olaj tisztít-illatosít-fertőtlenít. Ennél többre nincs is szükség egy illemhelyen. Ez a három dolog elengedhetetlen a mosdóban, és a jó hírünk, hogy mindezt pár másodperc alatt elérheted a fenti olajjal. Az alkalmazása után 48 órán át hat, így elég két naponta megismételned a fújást. Ami még egy jó pont, hogy nagyon sokáig kitart, megéri beszerezni és az illata isteni.

Bradoclubflower201512-700x700

Brado Clu Fertőtlenítőszer Spray

Nem túl költséghatékony, amikor minden helyiség takarításához külön-külön tisztítószert kell vásárolnunk. De ennek elkerülése véget ajánljuk figyelmedbe ezt a Brado Club terméket. Fürdőben, wc-ben, ajtókon, kilincseken, asztalokon és még sok-sok más felületen is használhatod. Tisztít, fertőtlenít és illatosít. 3 illatban is elérhető, mindegyik szuper.

 

 

Nézd meg ezt is!

Nagytakarítás

Nyári nagytakarítás – Több idő magadra, kevesebb házimunkára!

A nyári hónapokban mindenki szeretné kiélvezni a napfényt és a szabadtéri tevékenységeket. Azonban ott a …