Főoldal / Ápoltság / Ápolt lábak, télen is!

Ápolt lábak, télen is!

A lábápolás többet jelent az egyszerű, napi tisztálkodásnál. A tél közeledtével, amikor hidegre fordul az időjárás, a szekrényből előkerülnek a téli cipők és csizmák. A zárt lábbelik ugyan védelmet jelentenek a jócskán lecsökkent hőmérséklettől, viszont mivel kevésbé levegőzik a lábad, így gyorsabban is terjednek benne a baktériumok. A megfelelő lábápolással megelőzheted a nemkívánatos állapotok megjelenését, vagy ha már vannak kellemetlenségeid, akkor kezelni tudod a kialakult helyzetet.

Természetes dolog, hogy a cipők, használatuk során elveszítik friss, új illatukat. Ez azért van, mert egyrészt a test a mozgás során nedvességet párologtat ki. Ha ezt még összerakjuk azzal, hogy a lábad egy igencsak igénybe vett testrész, amit egy szűk helyre zársz be – nos mindezek együttvéve szükségessé teszik, hogy gondoskodj a szagtalanságról.

A szagtalanság és frissesség érdekében használd a SANA cipőszagtalanító spray-t. Egész egyszerűen csak be kell permetezni a cipőbe. Megnyugtató tudni, hogy a nap bármely szakában lekerül a lábadról a cipőd, nyugodt lehetsz, mert nem kell a rossz szagok miatt pironkodni.

Amikor a szokásosnál erőteljesebb igénybevételnek vagy kitéve, megemelkedhet az izzadás mértéke is. A SANA lábizzadás elleni spray segít abban, hogy a fokozott verejtékezés a normál szintűre csökkenjen. A spray használatával a lábaid frissek és szárazak lesznek.

poszt-sana

A gombákról köztudott, hogy a nedves és meleg helyeket kedvelik. Így kapóra jön nekik egy levegőtől jól elzárt, meleg cipő, amibe még valamilyen mértékben bele is izzadt a lábad. A cipőviselést nem tudod elkerülni, de a gombákat igen. A Sana lábkezelő krém gombaölő teafaolajjal gondoskodik erről. A természet egyik leghatékonyabb antibakteriális hatóanyagának, a teafa olajnak köszönhetően a krém biztosítja számodra az antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatásokat.

Ha szentelsz egy kis figyelmet a megfelelő láb- és cipőápolásnak, akkor nyugodt lehetsz, hogy gondoskodtál a bőröd egészségéről és a mindennapi higiéniáról is, ami elválaszthatatlanul hozzátartozik az ápolt és igényes megjelentéshez.

Nézd meg ezt is!

lábakért

3+1 bevált tipp az ősszel is ragyogó lábakért

Az ősz, amely hivatalosan is elindítja a bakancsszezont, már itt van. Az időjárás is egyre …