Főoldal / Házi Praktikák ! / Beszédes fürdőszoba

Beszédes fürdőszoba

Kati sosem gondolta volna, hogy gyermeke mennyire érzékeny a tisztaságra, míg egy vendégségben eltöltött pár kínos pillanat rádöbbentette, valamin változtatni kell…!

Egy szép tavaszi délutánon Kati és lánya, Pannika átmentek vendégségbe Kati barátnőjéhez, Lillához. A hölgyek elmélyülten beszélgettek a nappaliban, amikor a kislány egyszer csak felpattant játékai mellől, és nagy huncut mosollyal közölte, hogy pisilnie kell. A 6 éves Pannika már egyedül is képes volt WC-re menni, ezért édesanyja minden kétely nélkül megmutatta neki barátnője házában a fürdőszobát, majd visszatért a nappaliba. A fürdőszoba ajtaját a biztonság kedvéért nyitva hagyta. Pár perc csend után Pannika kikiáltott a fürdőszobából: Lilla néni! Képzeld, nekünk is pont ilyen zuhanyzónk van a fürdőszobában, csak a miénk sokkal koszosabb!

Kati majdnem elsüllyedt szégyenében, de tudta jól, hogy nem szúrhatja le gyermekét őszinte szavaiért, főként, hogy igaza is volt. Hirtelen magyarázkodni kezdett barátnőjének, hogy már mindennel próbálta megszüntetni a vízkövet a zuhanytálcában, de semmi sem használt. Lilla csak mosolygott, csendben felkelt, és kiment a szobából. Pár pillanat múlva megjelent, és egy Brado vízkőoldót nyomott Kati kezébe. – Próbáld meg ezzel – mondta neki, aztán nagyot nevettek.

2 héttel később Kati lelkesen mesélte Lillának telefonon, hogy sokkal szebb már a zuhanyzótálca, sőt a mosdó és WC kagyló is, és kipróbálta a Brado penészölőt is, mert a garázs beázott hónapokkal ezelőtt és a fal nagyon csúnya volt a penésztől. Az illatszer boltokban folyton a Brado termékeket keresi, és azóta nem hiányzik a táskájából a kézfertőtlenítő gél és kendő sem, aminek már számtalanszor vette hasznát a játszótéren.

– Ezekkel a termékekkel öröm a tisztaság megtartása! Köszönöm, hogy megmutattad őket! – lelkendezett Kati.

Nézd meg ezt is!

Illatosító

Melyik típusú légfrissítő illik legjobban az igényeidhez?

A kellemes illatú és friss levegő elengedhetetlen része lehet otthonunknak vagy irodánknak, és ezt könnyedén …