Főoldal / Folttisztítas / El sem hiszed, hogy mit használunk folttisztításra!

El sem hiszed, hogy mit használunk folttisztításra!

Ugye ismerős az a bosszantó helyzet, amikor a kedvenc ruhádra zsír cseppen? Ekkor természetesen elindul az őrült folttisztítás, de sokszor a speciálisan erre a probléma kifejlesztett termékek is csődöt mondanak. De ilyenkor jön jól, hogy a praktikus háziasszonyok közé tartozol, hiszen most megosztunk veled egy olyan terméket, amit már biztosan használtál életed során, de nem folttisztításra. Pedig ez a termék folttisztítóként is megállja a helyét, sőt, csodálkozni fogsz, milyen alapos munkát végez a ruhán és milyen kegyetlenül bánik el a makacs foltokkal.

A piszkos, zsíros ruhák ellen vesd be a WU2 sampont! Igen, jól hallottad! Ez a sampon ugyanis meglepően jó folttisztító!

Csak dörzsöld be a foltot gyengéden, hagyd rajta néhány percig, hogy beszívódjon, majd mehet a ruha a mosógépbe és indulhat a mosás. Azt a programot válaszd, amelyiket alapvetően is használni szoktad az adott ruha tisztításakor.

Ha nincs még jól bevált folttisztítód, akkor javasoljuk vesd be ezt a trükköt azokon a ruháidon, melyek rászorulnak egy alaposabb tisztításra. Akár egy ingnyak nehézkes tisztítása is könnyű feladattá válhat. Rajta, próbáld ki!

wu

Nézd meg ezt is!

A legtrükkösebb takarítószerek!

Valószínűleg egyet érthetünk abban, hogy a legjobban azokat a takarítószereket szeretjük, melyek segítik a gyorsabb …