Főoldal / Házi Praktikák ! / Ezt az 5 dolgot kell beszerezned a fürdőszobádba!

Ezt az 5 dolgot kell beszerezned a fürdőszobádba!

Bár elmondható, hogy az emberek a fürdőszobájukban töltik a legkevesebb időt, ettől függetlenül fontos, hogy megtalálhatóak legyenek benne azok a dolgok, amiktől még higiénikusabb illetve komfortosabb lehet a helyiség.

Az első, ám annál praktikusabb apróság a higiéniás törlőkendő. Nagy előnye, hogy pillanatok alatt tisztává varázsolhatjuk vele fürdőnket, és nem kell hosszú órákig a takartással időzni.

Annak érdekében, hogy elkerüljük a felfordulást, érdemes beszerezni egy kisebb dobozkát, amibe összegyűjtjük azokat az apróságokat, amik szanaszét hevernek.  Ezzel nemcsak rendezettebbé tudjuk tenni a fürdőt, de helyet is spórolhatunk vele.

Fürdőszobánk tisztaságérzetét azzal is növelhetjük, ha elhelyezünk egy automata légfrissítőt.  Ennek az a lényege, hogy egyáltalán nem kell vele foglalkozni, mégis folyamatosan kellemes illattal tölti meg a teret.

Ennek a helységnek talán a leghigiéniátlanabb pontja a WC, bár ezen könnyen változtathatunk a General  Fresh Blue tartályba helyezhető WC tablettájával. Egyszerre tisztit és fertőtlenít, emellett átszínezi a vizet és illatosítja is.

gf korong

 

Végezetül, egy nem igazán praktikus dolog, de mégis komfortosabbá teheted vele fürdőszobádat, ha beszerzel néhány illatos mécsest, különleges illatú fürdősót. Hidd el, jól fog esni egy hangulatos, forró fürdő egy hosszú nap után.

Reméljük tudtunk nektek segíteni ezekkel a kis ötletekkel abban, hogyan tehetitek még kellemesebbé fürdőszobátokat.

Nézd meg ezt is!

Illatosító

Melyik típusú légfrissítő illik legjobban az igényeidhez?

A kellemes illatú és friss levegő elengedhetetlen része lehet otthonunknak vagy irodánknak, és ezt könnyedén …