Főoldal / Csináld magad / Képek, amik után szerelmes leszel az őszbe!

Képek, amik után szerelmes leszel az őszbe!

Egy szép őszi kert látványa igazi felüdülés a léleknek. Ha szeretnél egy saját kertet építeni, akkor itt az idő, hogy inspirálódj.

Nézd meg ezeket a képeket és ha te is szívesen ücsörögnél az őszi tájat bámulva, akkor alakíts ki a kertedben egy hasonlóan hangulatos kis területet.

Növényeket telepíthetsz, füvesíthetsz, fűmagokat vethetsz, amiket mind-mind támogat a reggeli harmat, a nagyobb csapadék mennyiség és az alacsonyabb nappali hőmérséklet. Ezek a tényezők kedvező élettani feltételeket biztosítanak a növények fejlődéséhez. Ilyenkor már a gyomosodás sem olyan intenzív, valamint a kevésbé erőteljes napsütésnek köszönhetően a fák, cserjék, füvek nagyobb energiát tudnak fektetni gyökérzetük fejlődésére.

Kertünk ékességei a gyönyörű, virágzó növények, de néhány dísztök és gyertya még inkább gyönyörű és látványos kertet eredményez! A következő őszi kertek bizonyítékai lesznek annak, hogy minden évszaknak megvan a maga szépsége. Rögtön te is kedvet kapsz hozzá, hogy egy pokrócba gubózva elmélázz a teraszon.

kert6

Néhány gyertya pedig csak még inkább fokozza a hangulatot! hangulat-5

Nézd meg ezt is!

4+1 hatékony immunerősítő szokás az őszi időszakra

Az ősz az olyan szezonális betegségek időszaka, mint a megfázás vagy az influenza. Ahhoz, hogy …