Főoldal / Házi Praktikák ! / Otthoni klímatisztítás – így csináld!!

Otthoni klímatisztítás – így csináld!!

A 35 fok feletti, forró napokon sokszor csak a klímaberendezések tudnak enyhíteni, hiszen néhány perc alatt képesek lehűteni a környezetünket. Nagyon praktikus szerkezet, ami elviselhetővé teszi a nyári meleget. De van egy fontos dolog, amire nagyon vigyáznod kell!

A rendszeres tisztítás nélkül ugyanis a kellemes hőfokkal együtt a baktériumok is elkezdik körbe venni az otthonodat.

A következő tünetek gyanúra adhatnak okot:

– izom fájdalmak

– láz

– verejtékezés

– mellkasi fájdalom

– fájdalmas köhögés

– szapora és hörgő légzés

– szorongás

– hidegrázás

– szapora szívverés

– száraz köhögés

– hasmenés

– nehéz légzés

– gyengeség érzése

 

Ezek a tünetek nagyon megtévesztőek, mert az orvosok akár megfázásra, influenzára is foghatják őket, de a nyári melegben ezek a betegségek nem túl jellemzőek. Így, ha hasonló panaszaid lennének, mindenképp gondolkozz el azon, hogy mikor fertőtlenítetted utoljára a légkondi berendezéseket. Ne csak az otthonod jusson ilyenkor eszedbe, mert az autóban lévő klíma még intenzívebben éri a szervezetedet.

A jó hírünk, hogy nem kell feltétlen szakember segítségét kérned drága pénzért, mert te magad is elvégezheted a tisztítást egy hatékony, otthoni fertőtlenítőszerrel! A Brado Club Fertőtlenítőszerei egyszerűen, egy praktikus cső segítségével képesek könnyen megtisztítani a klímaberendezések belső felületeit. Néhány perc alatt gondoskodhatsz a higiéniáról és elkerülheted a fenti tüneteket, amik veszélyeztethetik az egészségedet. Költséghatékony, egyszerű, gyors megoldás és még több illat közül is választhatsz.

klíma

Extra tipp: a megmaradt fertőtlenítőszerrel az otthonod következő pontjait is kezelheted: csaptelepek, mosdókagylók, csempe felületek, WC-ülőke, konyhapultok, mosogató tálcák, szeméttárolók, hűtőszekrény külső részei, ajtók, kilincsek, telefonok, asztallapok, pelenkázók.

Nézd meg ezt is!

Különbségek a hagyományos és a fertőtlenítő folyékony szappanok között

Az egészség és higiénia fontosságának felismerése egyre növekszik a világban, különösen a közegészségügyi veszélyekre való …