Főoldal / Ápoltság / Rosszul indult a reggel…?
A tired sleepless woman with the pillow over her head . Isolated over white.

Rosszul indult a reggel…?

A csendes lakást egy éles sikoly veri fel. Párnák, ruhák repkednek mindenfelé, cipők ütődnek a falhoz, mindent elhomályosít a stressz, majd hangos szitkozódás és kétségbeesett nyöszörgés szűrődik ki a fürdőszobából. Veled történt már ilyen…?

Mindenkivel előfordult már, hogy elaludt reggel, és arra az érzésre riadt fel, hogy éppen az egyik oldaláról a másikra fordul kényelmesen, amikor is a szokatlanul erős napfény, az utcáról beszűrődő már munkába siető emberek morajlása vagy párjának kedvesen kérdő hangja ébresztgeti. Rájön, hogy elaludt, és ettől a pillanattól elkezdődik a pokol… Az ember kiugrik az ágyból és káoszban stresszesen igyekszik menteni a menthetőt. Fel-alá rohangászik, kapkod, semmit nem talál, és bizonytalansága természetesen további bizonytalan helyzetekbe sodorja.

A kiborult kávéra, a ruhásszekrényben lévő rendetlenségre, a nélküled elsuhanó buszra nem tudunk utólagos megoldást, viszont arra, hogy dobd fel mégis ezt a rosszul indult napot, hogy miként lépj ki magabiztosan az utcára, na erre van egy jó tippünk:

01_hajAlakíts magadnak extravagáns, feltűnő, menő vagy épp elegánsan visszafogott hajviseletet 5 perc alatt! Akár a hajhab, akár a hajzselé vagy a hajlakk segítségedre lesz ebben, és nem kell hozzá más, csak egy fésű. Fújd be a hajad hajlakkal, borzold fel a fésűvel, aztán egy hajpánttal lapítsd le a homlokod feletti részt. Vagy rövid hajadat zselézd be, és borzold össze! Bárhogyan alakíthatod a tincseket, engedelmeskedni fognak! A rendezett hajkoronád ékesen csillogva fogja eltakarni minden balszerencsére utaló részedet, mert az emberek figyelme a hajadra fog vetülni. Magabiztosságod pedig bearanyozza a napodat, és nem ér több pech. Ha késve érsz be a munkahelyedre, húzd ki magad és egyszerűen vágj fel azzal, hogy a mesterfodrászod elkésett, micsoda tiszteletlenség, többé nem fogsz hozzá menni…!

Próbáld ki a Stylish hajformázó termékeket, és nem kell többet aggódnod a hajadért, de még a pénztálcádért sem!

Nézd meg ezt is!

Így készíts alulról fonott kontyot! VIDEÓ!

Te is szeretsz frizurákat készíteni akár magadnak, akár másoknak? Ha szívesen bíbelődsz a hajkészítéssel és …