Főoldal / Házi Praktikák ! / Takarítsd ki a wc-t fél perc alatt!

Takarítsd ki a wc-t fél perc alatt!

Talán nem túlzok, ha azt mondom, az illemhely takarítása az egyik legutálatosabb feladatok közé tartozik. Még hacsak magunk után is kell takarítanunk, akkor is nehezen vesszük rá magunkat, hogy mosolyogva suvickoljunk. Sokan talán épp ezért húzzák, halasztják a dolgot, míg nem elszaporodnak a baktériumok.

Manapság már rengeteg szuper tisztítószer kapható, melyek célzottan a különböző helyiségekre specializálódtak. Az illemhely takarítását is igyekeznek a gyártók megkönnyíteni és ma már a makacsnak tűnő foltokat is könnyű eltávolítani. De létezik egy csodaszer, amit nem is olyan régen fedeztünk fel. A Brado Club wc olaj minden háziasszony életét megkönnyítheti.

wcolaj1Használata ugyanis megkímél minket az illemhely kétkezi pucolásától. Csak permetezzük a készítményt a wc csésze belső felületére, de legyünk alaposak, hogy mindenhova kerüljön olaj. Ezután várjuk ki a behatási időt, ami minimum 20 perc, ez idő alatt ügyelj arra, hogy senki se használja az illemhelyet. A termék filmréteget képez a kezelt felületen, ami védelmet nyújt a behatási időt követően. 48 órán át tisztán tartja a wc csészét és kellemes illatot biztosít.

Tisztán tart, fertőtlenít, illatosít, mindezt anélkül, hogy fejest ugranánk a wc kagylóba. Egy egyszerű mozdulat, ami fél percet se vesz igénybe, de mégis 48 órán át nyújtja a higiéniát.

Természetesen az első használat előtt érdemes túlesni egy alapos takarításon, ami után – az olaj segítségével – egyszerűen szinten tarthatjuk a tisztaságot.
Nekünk nagyon bevált ez a praktikus tisztító szer, így nyugodt szívvel ajánljuk Nektek.

Nézd meg ezt is!

Szeptemberi iskolakezdés.

Biztonságos iskolakezdés

Az iskolakezdés mindig izgalmas időszak a diákok és tanárok számára egyaránt. Az új osztálytársak, a …