Főoldal / Ápoltság / Tippek, hogy a családi kirándulások felhőtlenek legyenek!

Tippek, hogy a családi kirándulások felhőtlenek legyenek!

Egy anyának mindenre fel kell készülnie, ha kirándulni indul a család. Néha egészen meglepő kellékeket is rejtenek a hátizsákok, de milyen jól jönnek, amikor kiderül, hogy tényleg szükség is van rájuk!

Egy többórás séta alatt legalább egyszer minden családtagnak el kell majd látogatnia az illemhelyre. llyenkor jön jól, ha anya felkészült, és eldobható Fresh’n Soft wc-kendőt is csomagolt a táskába. Kisgyerekes családoknál a gondos anyukák popsikendőt is készítenek a csomagba, mert a kicsik érzékenyebb bőre megkívánja a speciálisabb összetevőket! A Bébé Derma nedves popsitörlői közül aloe vera, kamilla vagy akár illatmentes variációkat is találsz, melyek biztosan nem fogják irritálni az apróságok bőrét.

A felhőtlen játékban, szaladgálásban időnként előfordulnak kisebb balesetek: a ragtapasz ilyenkor alapvető kellék, de a földes-piszkos sebbe mégsem ragaszthatjuk bele?! Persze ilyenkor van a legmesszebb a kézmosó, vagy az ivókút, az ásványvizes flakonok alján már csak pár csepp víz van: érdemes eltenni pár antibakteriális BradoLife törlőkendőt is a táska mélyére, jól jöhet, ha apróbb sérüléseket kell áttörölni.

braado

Persze nem kell ahhoz baleset, hogy a kezeink bepiszkolódjanak: egy hosszabb túrán, vagy a réten való játéktól -hogy a kisállatsimogatót ne is említsük- is piszkosak lesznek a gyerek- és felnőttkezek! Mielőtt megbontanánk a szendvicseket, mindenki törölje át a kezét kézfertőtlenítő kendővel – így csak az elemózsiát fogyasztjuk majd el és a kosz távol marad a szervezetünktől!

Mi az, amit ti soha nem hagytok otthon, ha kirándulni indultok?

Nézd meg ezt is!

Szuper családi nap.

Praktikus tippek a sikeres évkezdéshez

Az új év kezdetével mindannyian tele vagyunk reményekkel és tervekkel. Azonban, ha családról van szó, …