Főoldal / Ápoltság / Tippek, hogy a nyári melegben is illatozz!

Tippek, hogy a nyári melegben is illatozz!

Amikor reggel elindulunk otthonról üdén, illatosan, tiszta ruhában, akkor a hangulatunk is egészen friss és jókedvű. Aztán ahogy telik a nap és az egész napos rohangálás akarva, akaratlanul megizzaszt bennünket, sokszor csak arra várunk, hogy hazaérjünk és újjáéledjünk a zuhany alatt. Erre azonban nem mindig van lehetőség, mert a tennivalók nem akkor érnek véget, amikor elfogy a frissességünk! Pont ezért szeretnénk néhány tippel segíteni nektek, hogy a nyári melegben is jól érezzétek magatokat a bőrötökben!

Fürdés nélkül is frissíthetsz magadon!

A praktikus kiszerelésű testpermetek remekül elférnek még egy kisebb táskában is, így bármikor előkaphatjuk-akár az utcán is-ha úgy érezzük, hogy a hőség már kezd elviselhetetlenné válni. Pár fújás és hipp-hopp frissebbnek fogjuk érezni magunkat!

Nem mindegy, hova fújod a parfümöt!

Nem túl szerencsés, ha a bőrünkre fújjuk a parfümöt, mert a testünkből áradó hő hatására az illat hamar elillanhat.  Sokkal tartósabb, ha a ruhánkra és a hajunkra fújjuk, így még órák múlva is érezhetően illatozni fogunk.

A dezodor elmaradhatatlan!

A nyári meleg ellen izzadással védekezik a szervezet, de hogy ez ne járjon kellemetlen szagokkal, muszáj dezodorral védekeznünk ellene. Szerencsére manapság egyre több természetes összetevőjű terméket találni, így nem kell attól félnünk, hogy káros anyagokkal érintkezik a testünk. Lásd: Dermaflora termékek, szerezz be egyet!

Illatpárnát a ruhásszekrénybe!

Az illatpárnák olyan illatossá tudják varázsolni a ruháinkat, hogy ha mi magunk már nem is illatozunk nap végére, abban biztosak lehetünk, hogy a ruhánkból még több óra elteltével is finom illat árad majd.

A tiszta kezek, felfrissítik a közérzeted!

Ha már fürdésre nincs is lehetőségünk, legalább a kezeinket tartsuk tisztán! Kézmosásra több helyen lehetőség van, de ha mást nem, tartsunk magunknál kézfertőtlenítőt, amivel gyorsan megtisztíthatjuk a kezeinket. A friss, illatos kezektől pedig úgy fogjuk érezni, hogy mindenünk felfrissült.

A fenti néhány tipp persze nem ér fel egy fürdéssel, de sokat segíthet abban, hogy jobban, tisztábban, illatosabban érezzük magunkat egész nap, akár a forró, izzasztó napokon is!

Nézd meg ezt is!

Meggyleves

Frissítő nyári finomság: Az isteni meggyleves

A meggyleves egy klasszikus nyári fogás, melynek kellemesen savanykás íze és frissítő jellege igazán jól …