Főoldal / Házi Praktikák ! / 2022 nyarának legtrendibb szettjei
divat

2022 nyarának legtrendibb szettjei

Minden év és minden évszak újabbnál újabb divathullámokat hoz magával. Természetesen ez az idei nyáron sincs másként. Mindez persze alapvető, a kérdés csak az, hogy milyen darabok hódítanak ma? És miben lehet igazán nőiesnek, divatosnak lenni még a legnagyobb hőségben is? Utánajártunk! 

1. Az örök kedvenc: a farmer rövidnadrág

divat

Kevés olyan ruhadarab van, mint a farmer short, amely hosszú évtizedeken át, töretlenül a divatvilág szerves része maradt. A tavalyi farmer rövidgatyát bátran elő lehet venni az idei nyáron is. 

2. A mutatós, egyben praktikus kalap

divat

A forró nyári délutánokon nincs praktikusabb kiegészítő egy kalapnál. Egy jól megválasztott darab azonban nemcsak hasznos, hanem rendkívül divatos is. Nem szükséges tucatszámra vásárolni a fejfedőt ahhoz, hogy minden ruhához passzoljanak. Két-három darab bőven elegendő, különböző formában, esetleg színben, sőt akár egy vékony kendővel is feldobható, a ruhához igazítható egy kalap. 

3. Virágok minden mennyiségben

Sokan, ha csak tehetik, kerülik a virágmintás ruhákat, ám az idei nyáron muszáj mindenkinek kivirágoznia! Jöhetnek a pálmalevelek, a rózsák és az izgalmasabbnál izgalmasabb virágminták. Minél színesebb, vidámabb az összkép, annál jobb!

4. A kényelem megtestesítője: a bőszárú nadrág

Szandál, sportcipő vagy csak egy egyszerű papucs? Legyen szó bármilyen nyári lábbeliről is, a szellős és hihetetlenül kényelmes bőszárú nadrág mindennel jól mutat. A laza darabok nemcsak komfortosak, hanem nőiesek is. 

5. A tuti tipp: a top

A top bár nem mindenkinek a kedvence, aki magáénak érzi ezt a darabot, bátran viselheti, ugyanis az idei nyáron is hódít. 

divat

Nézd meg ezt is!

Arcápolás

5 étel, ami csodát művel a bőröddel

Az egészséges étkezésnek számtalan előnye van, ezek közül pedig az egyik legkiemelkedőbb az, hogy hatással …