Főoldal / Házi Praktikák ! / Csodaszert a wc-be!

Csodaszert a wc-be!

A wc-tisztítás általában nem tartozik a kedvenc házimunkák közé, de a higiénia fenntartása érdekében igazán fontos része a takarítási rutinnak. Hétről hétre meg kell küzdenünk a csésze és a perem alatti területek tisztán tartásával. Vannak, akik a takarítás legvégére hagyják a fürdőszoba pucolást, mert ez az egyik legtöbb időt igénylő és legmacerásabb terület. Sok a nehezen elérhető hely, alig van olyan tisztítószer, ami megtapad a vizes felületen, a vízszint alatt pedig mindegyik fel is oldódik. Nem csoda, ha igyekszel Te is mindent elkövetni, hogy megkönnyítsd ezt az utálatos házimunkát.

Mindenféle tisztítószert kipróbáltál már, hogy eltűntesd a vízkövet, a baktériumokat, a koszt és a szagokat? Egy rakás vegyszer áll már a szekrényedben, hogy egytől-egyig megszabadulhass a wc-re rakódó szennyeződésektől, a vízkőtől és a baktériumoktól? Most mutatunk egy trükköt, amivel egy lépésben megoldhatod a wc-d tisztán tartását!

A háziasszonyok álma

Milyen jó is lenne, ha volna egy olyan csodaszer, ami nem engedné rátapadni a különféle szennyeződéseket a nehezen tisztán tartható wc csészére! Van egy jó hírünk, végre valóra vált a háziasszonyok álma. A wc-olaj segítségével egy lépésben megoldhatod a tisztítást, a fertőtlenítést és gondoskodhatsz wc friss illatáról. Ne tölts annyi időt wc pucolással, felejtsd el a várakozást, amíg a fertőtlenítő vagy a vízkőoldó kifejti hatását, használj olajat és spórolj időt!

Mi az a wc-olaj?

A Brado Club wc-olaj egy olyan tisztítószer, ami megtapad a vizes felületeken, védőréteget képez és így megakadályozza a kosz- és a vízkő réteg kialakulását. A védendő felületre fújva vékony filmréteget képez, rendszeres használatával tartós tisztaságot és frissességet biztosít. Mivel kevesebb szennyeződés tapad a felületre ezért sokkal kevesebb időt kell eltöltened a wc pucolással, ha ezt a csodaszert használod.

Környezetbarát, biológiailag lebomló termék

Ez a praktikus tisztítószer amellett, hogy a wc-k megmentője, szerencsére a környezetedet sem szennyezi, mivel biológiailag lebomló összetevőkből áll. Lelkiismeret furdalás nélkül öblítheted a csatornába.

Így használd: Használata nem is lehetne ennél egyszerűbb. Annyi a dolgod, hogy a WC kagyló belső felületeit egyenletesen bepermetezd wc-olajjal, majd vársz 20 percet a következő öblítésig. Az olaj vékony filmréteget képez, így meggátolja a szennyeződések újbóli lerakódását is.

Tedd egyszerűbbé a wc tisztítást te is a Brado Club olajával!

A termék az alábbi kiskereskedelmi hálózatokban kapható: Family Market, Árvarázs, Vianni, Euro Family, Goods Market 

Nézd meg ezt is!

Gyors és egyszerű vacsora ötlet, amit mindenki imádni fog!

Gyors, ízletes és egyszerű vacsorát keresel? Akkor próbáld ki ezt a sült csirkemell-pennés tésztát! Az …