Főoldal / Házi Praktikák ! / Titkos módszer a WC tisztán tartására!

Titkos módszer a WC tisztán tartására!

Bármennyire is kellemetlen, a WC tisztítása elkerülhetetlen, sőt, folyamatosan végzendő feladat, ha nem szeretnél makacs szennyeződéseket és vízkövet növeszteni a csésze falára.  Ez minden háziasszony rémálma, hiszen az ilyen szennyeződésektől nagyon nehéz megszabadulni.

A fürdőszoba mellett a WC árulkodik a legjobban arról, mennyire vagy igényes és kényes a tisztaságra. A praktikus háziasszonyok okos trükkökkel előzik meg azt, hogy a wc csésze elszennyeződjön. Te milyen háziasszony vagy? Tudd meg tesztünkből!

Nemcsak rendszeres takarítással, de a megelőzéssel is sokat tehetsz ám a mellékhelység higiénikusságának és friss illatának megőrzéséért.

Titkos fegyver, amit csak kevesen ismernek

Két szó. WC és olaj. De hogy jön össze ez a két dolog és mi köze a tisztasághoz? A WC-olaj egy olyan termék, aminek minden háztartásban, minden háziasszonynál és minden wc-s néni fegyvertárában ott a helye. Hogy miért?  Mert ezzel lecsökkented a WC tisztítással töltött órák számát. A legkülönlegesebb tulajdonsága, hogy vékony filmréteget képez a felületen, ezzel akadályozza a szennyeződés újbóli lerakódását. Óvja a kezelt felületeket szennyeződésektől, így a baktériumok elszaporodásától is. A WC-olaj használata lehetővé teszi azt, hogy hosszú ideig tisztán tarthasd WC-t, a fürdőszobát, a lefolyókat drágábbnál drágább tisztítószerek használata nélkül is.

Brado Club WC olaj

Imádjuk a Brado Club WC olaját, mert a segítségével egy lépésben megoldható a megelőzés, a fertőtlenítés és a légfrissítés, illatosítás. Ez a csodaszer a védendő felületre fújva vékony filmréteget képez, így tisztán tartja a WC csészét, megvédi a szennyeződésektől, miközben a frissesség illatát árasztja. Rendszeres használatával tartós tisztaságot és frissességet varázsol a Te fürdőszobádba is. Ráadásul környezetbarát, biológiailag lebomló termék, szóval fújhatod bátran!

Így használd: Permetezd a készítményt egyenletesen a WC kagyló belső felületére. A Brado Club WC-olaj a felületen vékony filmréteget képez, így meggátolja, a szennyeződések újbóli lerakódását miközben kifejti fertőtlenítő hatását. Minimális behatási idő 20 perc.

 

Nézd meg ezt is!

Arcápolás

5 étel, ami csodát művel a bőröddel

Az egészséges étkezésnek számtalan előnye van, ezek közül pedig az egyik legkiemelkedőbb az, hogy hatással …