Főoldal / Házi Praktikák ! / Kapd el a takarítás ritmusát

Kapd el a takarítás ritmusát

Hölgyeim, tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be, hogy nem mindig van kedvünk és energiánk a takarításhoz. A házimunkák persze sokszor jelentenek egyfajta relax állapotot nekünk, hiszen rend a lelke mindennek és naná, hogy ettől mi is sokkal jobban érezzük magunkat. De egy hosszú munkanap után vagy a nagy melegben azért erre nem mindig vágyunk, nem igaz?

Össze is szedtünk néhány vicces tippet, 

amivel könnyebbé és jobb hangulatúvá teheted te is 

a kötelező házimunkát.

Figyelem, nevetésre felkészülni!

  • Ördögi kör
    Biztosan te is érezted meg tapasztaltad már, hogy mikor végzel az egyik helyiséggel akkor veszed észre, hogy minden koszt behordtál oda a még nem tiszta szobából. Ennél már csak az a jobb, amikor felteszed a lábad, hogy felszáradjon a felmosás, de a férjed, a gyerek vagy a kutya akkor trappol keresztül az egész lakáson. Ilyenkor pontosan úgy nézünk ki, mint a lábas, ami felrobbant, benne a felforrt kajával.
  • Érezd a ritmust
    Amikor nagyon szenvedsz azzal, hogy végre rávedd magad a takarításra, jó trükk, ha bekapcsolod a kedvenc, bulis playlist-edet és feldobod nemcsak a hangulatodat, hanem a takarítást is. Ezzel tuti, hogy jobb kedvű lesz az egész, sőt, még az is jót fog mulatni, aki végignézi, ahogy a legújabb pop slágerre riszálva porszívózol.
  • Por, por és por
    Ha mindenhol, minden bútoron ott marad az ujjlenyomatod, akkor bizony nemcsak a rendőrök tudnak majd így azonosítani, hanem ideje takarítani. Ilyenkor mi magunk is úgy működünk, mint egy automata porszívó, hiszen ha lefújod a port a koszos felületről, máris könnyebb dolgod lesz. 
  • Itt a vége, fuss el vége
    Ha végre túl vagy rajta, nem baj, ha kicsit megünnepled magad. Egy győzedelmi dal ilyenkor is kijár neked, sőt, ilyenkor kell rárepülni a nassolni-valóra. Az édesség mellé akár egy romantikus vígjátékot is betehetsz, és élvezd a megérdemelt pihenést a csodálatos rend és tisztaság között.

Könnyíti a takarítást és a a hangulatod is jobb lesz, mert gyorsabban végzel, 

ha General Fresh Blue Force WC kockát használsz.

Nézd meg ezt is!

Gyors és egyszerű vacsora ötlet, amit mindenki imádni fog!

Gyors, ízletes és egyszerű vacsorát keresel? Akkor próbáld ki ezt a sült csirkemell-pennés tésztát! Az …