Főoldal / Ápoltság / 4 tipp, hogy még vonzóbbnak érezd magad!

4 tipp, hogy még vonzóbbnak érezd magad!

Ebben a mai, rohanó világban sokszor elfelejtünk magunkkal foglalkozni, pedig hatalmas feltöltődést jelenthet egy-egy csak magunkra szánt nap. Most azt szeretnénk, ha mindent félretennétek és a következő lépéseket betartva, tartanánk egy “wellness délutánt”.

Ez a néhány óra most csak rólad szól, így semmi nem maradhat el, ami a még ragyogóbb szépségedhez szükséges.

Kezdjük rögtön azokkal a területekkel, amik biztosan hátrányt szenvednek a hétköznapokban:

Manikür-pedikür

Télen még csak-csak el lehet rejteni, de nyáron bizony szembetűnő, ha nem foglalkozunk velük eleget. Egy bőrkeményedéses láb, valljuk be, nem túl szép látvány, pont ezért fontos, hogy tápláljuk rendszeresen a lábunk bőrét is. Kerüljük el a berepedezett, száraz sarkakat a Sana termékek segítségével. Ha rendszeresen használod őket, akkor most nem kell órákon keresztül áztatnod a lábad, hogy nagy nehezen megszabadulhass az elhalt, megkeményedett bőrrétegtől. Ha a lábad bőre rendben van, akkor a körmöket se hagyjuk gondozatlanul, vágjuk a megfelelő méretre és lakkozzuk ki valami vidám színre, hisz nyáron nem baj, ha kicsit merészebbek vagyunk. A kéz körmeit is tegyük rendbe és jöhet is a következő lépés.

poszt 2

Testápolás

Testünk ápoltságához hozzá tartozik, hogy eltávolítsuk a nem kívánatos szőrzeteket. Legyünk igényesek és nyáron fektessünk erre nagyobb energiát, mert manapság nem divatos a szőrös láb, bármennyire is természetes. Akár magadnak is elvégezheted a szőrtelenítést, járj utána hogyan. Ha már csupasz a tested, akkor mindenképp gondoskodj róla, hogy az érintése is puha és finom legyen. Egy kis testápolós krémezés a te bőrödnek is jót fog tenni! Isteni illatánál csak a hatása elkápráztatóbb, mert olyan selymes bőrt varázsol ránk, amit más is szívesen simogat majd.

Arcápolás

Testünk ezen része nagyobb figyelmet igényel. A mindennapi arctisztítás elengedhetetlen, de olykor szükséges egy tápláló arcpakolás a bőr megújulása érdekében. Minél természetesebb, annál egészségesebb, így a legjobb, ha magadnak készítesz pakolást zöldségek és gyümölcsök segítségével. Ezek a szuper alapanyagok rendkívül látványos hatást eredményeznek. Ragyogóan tündöklő arcodat pedig már csak egy dolog árnyékolhatja be.

mask

Hajápolás

A hajápolás, amit ha elhanyagolsz, azt szinte mindenki észre fogja venni és még a csodás arcod kisugárzását is romba dönti. Ezért foglalkozz vele rendszeresen és nézz utána néhány házi praktikának, amivel egészségesebbé teheted a hajad! Egy szuper pakolás is javíthatja a hajhagymák állapotát! Így hetente legalább egyszer kényeztesd vele a hajkoronád! 

haj

Ezek nem igényelnek olyan sok időt, de mégis sokszor feledésbe merülnek. Ne ess bele ebbe a hibába, hisz nők vagyunk és szükségünk van a szépségápolásra belülről és kívülről is. Szoríts rá időt és töltődj fel. Hidd el, egy szépségnap után te is másképp fogod látni a világot.

Nézd meg ezt is!

Bőrápolás

Hogyan ápoljuk bőrünk a hideg időkben?

Ahogy beköszönt a hideg időjárás, bőrünknek extra gondoskodásra van szüksége. A hideg, száraz levegő, a …