Főoldal / Ápoltság / Fecsegnek rólad a lábujjaid?

Fecsegnek rólad a lábujjaid?

Gondoltad volna, hogy a lábfejed formája, a lábujjaid hosszúsága elmondja, hogy milyen a személyiséged? Nem mindegy ám, hogy kicsi vagy széles, domború vagy ferde, ez ugyanis mind-mind egy bizonyos karakter csoportot jelent. Kíváncsi vagy te melyik csapatba tartozol és hogy mit árul el rólad a lábfejed? Akkor olvass tovább, máris megtudod.

  

  •       Egyiptomi lábfej

Ezt a formát feszített lábfejnek is szokták nevezni.  Ha minden lábujja egy vonalat alkot, szinte összeolvadnak, illetve a lábujjai mérete mindig eggyel kisebb, mint az előző, akkor ide tartozik Ön is. Személyisége titokzatos, kicsit talán magányos is, és eléggé hangulatember. Viszont nem riad meg a váratlan helyzetektől, könnyen veszi a spontán dolgokat, így például mások érzelmi ingadozásai sem túlságosan zavarják meg.

 

  •     Görög lábfej

Ha már se nem egyiptomi, vagy római, és nem is paraszt lábfeje van, akkor elég valószínű, hogy görög típusú lábfejjel jár-kel ebben a világban. Jellegzetessége ennek a típusnak, hogy a második ujj feltűnően nagyobb, mint társai. Ha Önnek is ilyenek a lábujjai, akkor nagy az esély rá, hogy kiválóan sportol, nagyon érzelmes és imádja a művészetet is. Erős lehet személyisége vezető attribútuma, illetve mindig valami kreatív tevékenységen töri a fejét. Azonban lehet az is előfordul, hogy hirtelen és meggondolatlanul cselekszik.

 

  •       Római lábfej

Az emberek nagy része ebbe a típusba tartozik. Akinek ilyen a lába az mindig nagyon barátságos és közvetlen. A lábujjak itt sem túl hosszúak, de nem is túl rövidek, szépen csökkenő sorrendben követik egymást. Ha ilyenek az ujjai, akkor imád társaságba járni, nyitott az új dolgok felé, szeret utazni és más, különleges kultúrákat megismerni.

 

  •     Paraszt lábfej

Vagy másnéven négyzetes lábfej, mert az ujjak hossza szinte teljesen egyforma, mintha egy négyzetet rajzolnának le. Ha az Ön lábfeje is ilyen, akkor általában nyugodt, szereti megtartani a szavát és nagyon gyakorlatias személyiség. Sokszor veszi észre magán, hogy elmereng, és nagy pro-kontra érveléseket csinál saját magának is, mert szereti a mérleg mindkét oldalát megvizsgálni.

  

Na, melyik típusban ismertél a lábujjaidra és persze magadra?

Mindegy, hogy római vagy görög, paraszt vagy egyiptomi,

mindegyik lábfej típusnak megfelelő ápolást biztosítanak 

a Sana lábápoló termékek.

 

 

 

Nézd meg ezt is!

A rohanás nélkül elkészíthető karácsonyi lakoma titka

Ne stresszelj a tűzhely felett szenteste! A rohanás nélkül elkészíthető karácsonyi lakoma titka a megfelelő …