Főoldal / Ápoltság / Nyári körömlakk trendek

Nyári körömlakk trendek

A nyárban az a legszuperebb, hogy csodálatos színek vesznek minket körbe a természetben, a világban. Hiszen ilyenkor csodálatos virágok nyílnak, minden üde zöld az udvarod, az erdőben, nyáron legkékebb az ég és az emberek is színesen öltözködnek. Tulajdonképpen ilyenkor ahová csak nézünk színt látunk. Így van ez a körmökkel is.

De vajon idén nyáron mi a legújabb körömlakk trend? Mi most utánajártunk!

Szín, forma, élet

Amit összességében el lehet mondani a mostani körmlakk trendről az, hogy fantasztikus színvilág, tiszta formák és vidámság kellemes egyvelege. Most megint divat a klasszikus francia körömlakk, de mellette a merészebb, bevállalósabb stílust is kipróbálhatod

  • Arany, amerre a szem ellát

Idén is mennek a csillogós árnyalatok, de most nem az ezüst, hanem az arany csillogása hódít. A matt változat most kevésbé népszerű, de matt vagy csillámos arany, az biztos, hogy ez az árnyalat szuper jól illik az egyszínű, lenge nyári szerelésekhez.

  • Lásd rózsaszínben a világot!

Ezt megteheted most a kéz- és lábkörmeiddel is, ugyanis a nyár legerősebb színe az élénk rózsaszín. Nemcsak körömlakkban, de ruhában és rúzsban is szuper jó választás ez a pink árnyalat, mert a nyári napfényben csak úgy ragyogsz majd. Ne félj kipróbálni merészebb rózsaszín árnyalatokat sem!

  • Tiszta kékség

Mivel nyáron a kánikulában starndolni, medencézni vagy a tengerben lubickolni a legjobb, ezért szinte minden nyáron visszatérő trendi szín a kék körömlakk, hiszen ez víz színét jelképezi. Idén az erősebb, szinte királykék színű körömlakkok a legmenőbben, próbáld ki te is, neked hogy áll ez a szín.

  • Sárga, mint a Nap

Az arany mellett a fényes sárga szín is a sláger körömlakk színek között van idén nyáron. Hiszen a sárga a napfényt, a játékosságot, az önfeledt boldogságot is jelenti. Légy hát te is kicsit bolondos és boldog, fesd a körmeidet sárgára és ragyogd be velük a világot.

  • Ami nem megy ki a divatból

A drapp színek idén is hódítanak, ezek egyszerűen olyanok mint a farmer, sosem mennek ki a divatból. A bézs árnyalatokban az a legjobb, hogy szuperül mennek bármilyen színű szereléshez, ezért a szettedet hozzájuk bátran variálhatod. 

A Sana lábápoló termékcsalád

segít a mindennapi lábápolásban! 

 Próbáld ki te is a sarokápoló krémet, lábizzadásgátlót

vagy a cipőszagtalanítő spray-t.

Nézd meg ezt is!

A rohanás nélkül elkészíthető karácsonyi lakoma titka

Ne stresszelj a tűzhely felett szenteste! A rohanás nélkül elkészíthető karácsonyi lakoma titka a megfelelő …