Főoldal / Ápoltság / Költséghatékony otthoni pedikűr, ami után újjászületnek a lábaid!

Költséghatékony otthoni pedikűr, ami után újjászületnek a lábaid!

A lábfejek kényeztetése sokszor kerül háttérbe, ha bőrápolásról van szó. A legtöbben azt gondolják, hogy ezt a bőrterületet csak egy hozzáértő szakember képes megfelelően ellátni. A következő sorokban igyekszünk erre rácáfolni.
Manapság ugyanis szuper eszközökkel segít minket a technika, hogy minimális kézügyességgel, akár otthon, mi is elvégezhessük ezt a szépségápolási kezelést.

És ha valami ilyen egyszerű, akkor miért költenénk vagyonokat egy pedikűrösre, ha otthon, minimális költségből is ugyanolyan eredményes lábápolást érhetünk el?!

Rajta, láss hozzá!

Hozzávalók:

Sana pedi

Sana lábradír

Sana sarokápoló krém bőrkeményedés ellen

Sana lábfrissítő krém

Ez a márka amellett, hogy nagyon hatékony, rendkívül kedvező áron kapható, így máris spóroltál a hozzávalókon.

Ha nem rohansz sehova, akkor engedj magadnak egy kényeztető lábfürdőt, amibe akár néhány csepp illóolajat is csepegtethetsz, így tökéletes lesz az ellazulás.

Egy 20 perces áztatást követően pedig még könnyebben megszabadulhatsz a bőrkeményedésektől.

De nem kell kétségbe esni, ha nincs időd az áztatásra, mert a Sana pedi anélkül is eredményesen megszabadít a lábadat csúfító száraz, érdes bőrfelülettől.

Amint lekerült a nem kívánatos szárazság a talpadról, egy bőrradírral dörzsöld át a lábfejeket, hogy biztosan minden felesleges bőrréteg eltűnjön.

Mivel a bőrkeményedés elég makacs dolog, ezért megelőzésképp kend be a lábadat sarokápoló krémmel! Ezt a műveletet érdemes hetente kétszer megismételni, mert ha odafigyelsz a megelőzésre, nem lesz szükség minden alkalommal a sarokreszelésre. Ezt követően egy frissítő krémezéssel már be is fejezheted a lábápolást.

Puha, illatos, selymes tapintású gyönyörű lábakat kapsz végeredményképp, ha ügyes voltál. Ezekkel a lábakkal te is másképp fogod élni a mindennapjaidat. Szánj magadra ennyi időt és ne fogd arra, hogy nincs pénzed pedikűrösre! A szép nyári lábak tavasszal születnek, ne feledd!

Nézd meg ezt is!

Ez sokkal cikibb a strandon, mint a túlsúly!

Azt gondolod, hogy azért mert van rajtad pár plusz kiló, már ciki fürdőruhát húzni és …