Főoldal / Ápoltság / Vidd magaddal a higiéniát! 5 érv a fertőtlenítő kendő mellett

Vidd magaddal a higiéniát! 5 érv a fertőtlenítő kendő mellett

1. Mindig kéznél van

A Brado Life fertőtlenítő kendő elfér a táskádban, de még a zsebedben is. Mindig akkor van rá szükség, ha véletlenül otthon hagynád, mert sosem tudhatod, mikor kerülsz olyan helyzetbe, hogy valamilyen koszt vagy bacilust le kell törölnöd a kezedről. Egy piknik a parkban, vagy egy ízletes szendvics a buszon utazva sokkal jobban esik tiszta kézből.

2. Praktikus csomagolás

Az egyesével csomagolt kendők nem száradnak ki, mert használat után a csomagolás kidobható. Nem kell visszazárni egy zacskót vagy dobozt, így elkerülhető, hogy beszennyezd a még nem használt kendőket. Magaddal viheted az egész dobozt, vagy csak pár darab kendőt, nem kell azon aggódnod, hogy a táskádban található szöszök vagy pordarabkák hatástalanná teszik a kendőket.

3. Kisgyerekeknél létfontosságú

Egy gyerekkel mindig történik valami… Belenyúl a kutya kakiba, megfogdos mindent, ami az útjába kerül, aztán egy laza mozdulattal már a szájában turkál. A fertőtlenítő kendővel elkerülheted, hogy gyermeked mindenféle bacilusokat tegyen a szájába, valamint a ragadós ételek és italok maradványait is könnyen eltávolíthatod a kezéről.

4. Könnyen kezelhető

A fertőtlenítő kendőcskéket nagyon könnyű használni. Csak kihúzod a csomagolásából, és már is megtisztíthatod a felületet. A Brado kendőket nem csak az emberi bőr felületére, bármilyen tárgy tisztítására használhatod, mert nem marja ki az anyag felületét, csak finoman megtisztítja. Könnyen letörölhető bármilyen kosz vagy makacs ragadós folt. Használatához nem szükséges semmilyen vegyszer, a kendőben található fertőtlenítő és tisztítószer elvégzi a dolgát.

5. Fontos a higiénia

Ne gondold, hogy hypohonder vagy, ha észreveszed, hogy mennyi bacilus leselkedik rád úton-útfélen… A tömegközlekedési eszközökön, a boltokban, de bármilyen közösségi helyiségekben csak úgy hemzsegnek a bacilusok. Észrevétlenül szedjük fel és visszük tovább magunkkal a legkülönbözőbb fertőző láthatatlan kis élőlényeket. De miért kellene így lenni? Használd a Brado fertőtlenítő kendőket, ha az otthonodon kívül fogdosol meg bármit, így biztosan elkerülheted, hogy összeszedj valamilyen fertőzést!

Töltsd ki a Háziasszony tesztet!

Nézd meg ezt is!

Szeptemberi iskolakezdés.

Biztonságos iskolakezdés

Az iskolakezdés mindig izgalmas időszak a diákok és tanárok számára egyaránt. Az új osztálytársak, a …