Főoldal / Életmód / Hasznos tippek egy felejthetetlenül szexi estéhez

Hasznos tippek egy felejthetetlenül szexi estéhez

Pörögnek a fejünkben a feladatok, semmit sem akarunk elfelejteni, és azt szeretnénk, hogy mindenre legyen időnk, de néha azt érezzük, hogy ha 48 órából állna a nap, az is kevés lenne. Ugye ismerős érzés? Kapkodunk és szaladunk az események előtt-mögött, de sosem pihenünk meg. Sokszor háziasszonyi teendőink során elfelejtünk egy igazán fontos dolgot, nőnek maradni. Pedig ez a feladat néha fontosabb, mint megtervezni az aznapi ebédet, vacsorát.

Mi lenne, ha ma a nagymamánál aludna a gyerek, hisz’ úgyis hétvége van? Ha nincs nagymama megteszi egy osztálytárs is, de ottalvósra ám. Biztos a gyerkőcöknek is jó móka lenne egy pizsiparti. Mi anyukák meg segítsük egymást, ott ahol tudjuk. Nemdebár? Majd legközelebb mi vállaljuk az ő porontyát, neki is jól jöhet egy „szabadnap”.

Korábbi cikkeinkben olyan praktikákat ajánlottunk, amivel sokat spórolhattunk. Most ennek egy kis részét fordítsuk magunkra, csak úgy, dicséret képpen. Egy kis kényeztetés önmagunkért. Manikűr és fodrász, majd egy édes kis semmiség, egy apró kis finom fehérnemű. Biztos, hogy a párunk sem fog ez ellen tiltakozni. Súgjuk meg finom nőies titokzatossággal, hogy neki is tartogat valamit az este.

A gyereket lehetőség szerint „félretettük” Most varázsoljuk el az apukát is. Menjen el sportolni, vagy a haverjához, de viheti ő is a gyereket a nagymamához, lényeg, hogy egyedül legyünk. Azután jöhet egy kellemes fürdő, megtöltve a kádat kellemes fürdősótól illatozó forró vízzel. Ha be lehet sötétíteni pár mécses is jó ötlet, ha nem, hát annyi baj legyen. De a kellemesen lágy relaxációs zenéből ne engedjünk. Adjuk át magunkat a kikapcsolódásnak, itt most csak mi számítunk. Aztán ha a kádban kipihentünk mindent, jöhet a shopping. Szerintem nekünk nőknek ez nem fáradtság, hanem élvezet, de ne akarjuk párunkat magunkkal rángatni. Inkább használjuk ki, hogy nincs aki siettet. Próbáljunk fel mindent, ami csak megtetszik, és válasszunk egy szexi esti kis darabot, amivel párunkat is meglepjük majd. Nem kell rohanni, nem vár otthon a gyerek. Ha ez megvan jöhet egy kis fodrász és manikűr. Nem kell új frizurával sokkolni az otthoniakat, mindössze élvezzük a kényeztetést, hogy ez a nap rólunk szól.

Estére ne felejtsünk el asztalt foglalni kedvenc éttermünkbe két főre. Ez nem az a nap, amikor vacsorával kéne bajlódni, ma nem is akarunk kajaszagúak lenni. Ma hódítani akarunk, újra elcsábítani kedvesünket nőiességünkkel. A vacsora mellé egy pohár bor is dívik,  hogy oldjuk a feszültséget, és a mindennapok terhétől befeszülő gátlásainkat. Ne most faljuk fel az egész hetet, csak éppen csillapítsuk éhségünket, így nem álmosodunk el hamar. Ha megvolt a vacsi jöhet a hódítás, dobjuk magunkra szexi vértünket, és vessük bele magunkat a szenvedély tüzébe. Hölgyek, nincs miért szégyellősködni. A szexben semmi sem ciki! Mondjuk ki titkos vágyunkat, hadd teljesítse kedvesünk. Aztán pedig mi sem fukarkodjunk a viszonzással. Élvezzük ki a pillanatot, éljük meg testünk vágyának és örömének minden másodpercét. Bár ez a mi napunk, osszuk meg kedvesünkkel ezen a ponton, hisz akkor kapunk igazán, ha mi is odaadóak vagyunk.

Én múltkor minden pontját végigcsináltam, és el kell áruljam nektek, hogy fantasztikus napom volt. Ó és az este tüze, a gondolatba is belepirulok, hogy is mondjam… bár szerintem értitek. Szóval felejthetetlenre sikerült. Meg is beszéltük a párommal, hogy több ilyen napot iktatunk majd be az életünkbe.  Azért is írtam le nektek, mert szerintem ti is élveznétek.

Nézd meg ezt is!

Málnás jégkrém

Frissítő nyári élvezet: Kókuszos málnás jégkrém

Azok számára, akik imádják a könnyű, frissítő desszerteket a forró nyári napokon, a kókuszos málnás …