Főoldal / Házi Praktikák ! / Illatos otthon csukott ablaknál!

Illatos otthon csukott ablaknál!

Egyre hűvösebb nappalok és esték vannak a nyomunkban. A vacogó hidegben pedig már nem szívesen nyitjuk ki az ablakokat, hiszen pillanatok alatt lehűti az otthonunkat a hideg levegő. Persze olykor muszáj szellőztetni, mert gyorsan el tud használódni a levegő, a kellemetlen szagokról nem beszélve, melyektől leggyorsabban egy ablaknyitással szabadulhatunk meg. DE van más megoldásunk is!

A General Fresh légfrissítő gélek képesek állandóan illatozó levegőt varázsolni az otthonunk minden pontjára.

4 féle variációban kapható, így bátran válogathatunk az illatok között, melyek a lakás különböző pontjain elhelyezve hosszantartó kellemes illatot biztosítanak.
Ez a zselés légfrissítő vidám, színes külsőbe borítva nemcsak illatosítja az otthonodat, de színpompássá is varázsolja. Akár 20 napon át képes frissen tartani a falak közt a levegőt.

Helyezz el egy légfrissítőt te is a lakásodban és élvezd, hogy mindig finom illat úszkál a levegőben. Sokkal jobb érzés lesz úgy hazaérni, hogy az ajtót kinyitva megcsapja az orrodat az illatáradat és nem kell attól rettegned, hogy bárki, aki belép az otthonodba kellemetlen szagokkal találkozik. Ráadásul egy illatozó lakásról senki sem fogja azt gondolni, hogy nem tiszta. Ezzel ellentétben az áporodott levegő és kellemetlen szagok piszkos érzetet keltenek, még annak ellenére is, hogyha valójában minden tiszta.

Nézd meg ezt is!

pluszkilók

Hogyan úszd meg a karácsonyt pluszkilók nélkül?

Lassan elkezdődik a karácsonyi időszak, ahol finomságok tömkelege kerül terítékre. Persze ezek az isteni ételek …