Főoldal / Fertőtlenítés / 9 meglepő dolog, amire jó lehet a nedves törlőkendő

9 meglepő dolog, amire jó lehet a nedves törlőkendő

1.Otthoni hajfestés foltmentesen

Ha otthon fested a hajad, akkor pontosan tudod milyen nehéz megszabadulni a felesleges hajfestéktől és a maga után hagyott foltoktól. Egy nedves törlőkendő azonban gyorsan és egyszerűen szabadít meg a haj körvonalánál és a nyaknál a hajfestés során keletkezett foltoktól.

2. Porszemmentes levelek

Egy nedves törlőkendővel a lehető legegyszerűbb módon tudod áttörölni a szobanövények levelét, hogy eltávolítsd róluk a port. Így a levelek újra eredeti fényükben pompázhatnak.

3. Expressz takarítás

Ha nem várt vendéged jön, és már nincs időd egy alapos takarításra, akkor csak töröld át gyorsan a felületeket a konyhában és a fürdőszobában egy pár nedves törlőkendővel. Igaz ez nem helyettesíti a rendes takarítást, de tisztává, és fényessé varázsolja a felületeket, így a nem várt vendégedben a tökéletes tisztaság benyomását fogja kelteni az otthonod.

4. Makulátlan bőrkanapé

Egy nedves törlőkendővel sokkal hatékonyabban távolíthatod el a port és az esetleges foltokat egy bőrkanapéról, mint bármilyen más eszközzel, mint pl. rongyokkal, vagy szivacsokkal. Ugyanis a nedves törlőkendő könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket, ráadásul szuper fényes hatást ad a bőrfelületeknek.

5. Steril villanykapcsolók

A villanykapcsolókat nap mint nap kapcsolgatjuk, így fokozottan szennyezettek. A láthatatlan baktériumokon kívül foltosak is lehetnek, és elszineződhetnek. Egy nedves törlőkendő csodákra lehet képes vele, ráadásul a rengeteg lerakódott baktériumtól is megszabadulhatsz, ha a fertőtlenítős változatot használod.

6. Szemetesek higiénikus tisztítása

Bizonyos időközönként a szemeteseket is meg kell tisztítanunk, az esetlegesen kiömlött maradékoktól. Azért, hogy ne kelljen minden alkalommal kidobnod az erre használt szivacsot, vagy rongyot – a magasfokú szennyezettség, és kellemetlen szagok miatt – a legjobb megoldás ehhez is nedves törlőkendőt alkalmazni, amit egyszerűen kidobhatsz utána. Ebben az esetben is érdemes olyat választani, ami egyben fertőtlenít is.

7. Az edzőteremben

Akármilyen igényes edzőterembe is jársz, akármennyire is legyen tiszta, biztosan nincs arra lehetőségük, hogy minden egyes vendég után letakarítsák a gépeket. Ezeket az eszközöket más emberek után használni nemcsak nem higiénikus, de nem is kellemes, pl. megfogni egy ragadós kapaszkodót. Erre is tökéletes megoldást nyújt egy fertőtlenítős törlőkendő. Mindig legyen az edzőfelszerelésed közé bedobva egy ilyen, hogy használat előtt áttörölhesd vele a gépeket.

8. A jógateremben

Ugye tudod, hogy mennyi baktérium leselkedhet rád a jógaterem padlójáról? A porról, koszról nem is beszélve. A jógamatracod tele lehet ezekkel, de azt is egyszerűen áttörölheted egy fertőtlenítős kendő segítségével.

9. Dezodorfoltok ellen

Tudtad, hogy a nedves törlőkendővel még a fehér dezodorfoltoktól is megszabadulhatsz? Próbáld ki Te is! Óvatosan töröld át a foltot a kendőven anélkül, hogy dörzsölnéd az anyagot. Egy pillanat alatt eltünteti a dezodorfoltokat. Ha mindig tartasz magadnál egy csomagot, akkor bárhol, egy perc alatt eltávolíthatod ezeket, akkor is, ha otthon esetleg elkerülte a figyelmed.

Nézd meg ezt is!

Vigyázat! Elkényeztetett gyerekek!

Mondhatnánk-e azt, hogy egy anyuka vagy egy apuka ne tenne meg mindent a gyerekéért? Nem …