Főoldal / Fertőtlenítés / Frissesség és tisztaság a WC-ben – praktikus termékek a mindennapokra
WC

Frissesség és tisztaság a WC-ben – praktikus termékek a mindennapokra

Nagy kihívás, hogy otthonunk illemhelye ne csak tiszta és higiénikus legyen, hanem mindig friss illatot árasszon. A nagytakarítás után ugyan a tisztítószerek friss illatát érezhetjük néhány órán keresztül, de ez hamar elillan. Szerencsére van néhány praktikus megoldás, amelyekkel megőrizhetjük a frissességet és könnyebbé tehetjük a WC takarítását is.

Brait környezetbarát WC deo – hosszan tartó tisztaság egyenesen a WC-ből

Ez a kétfázisú deo valóságos varázslatot hoz a WC-be. Egyszerűen helyezd el a WC peremén, és innentől kezdve magától gondoskodik a tisztaságról, minden egyes öblítésnél. A termék speciális összetevői segítenek kimosni a csészét, és elejét veszik a vízkövesedésnek. Emellett bő habot képez az öblítés során, így még a nehezen elérhető helyeken is higiénikus lesz a WC. Garantáltan kellemes illatot hagy maga után.

WC

Brado Club WC-olaj – ne adj esélyt a baciknak

Ez a WC-olaj az illemhely tisztán tartásának egyik legpraktikusabb segítője. Egyszerűen fújd körbe vele a WC csészét belülről, és azonnal illatosít, tisztít és fertőtlenít. A Brado Club WC-olaj nem a tipikus „WC illatot” árasztja, hanem valóban finom illatot teremt, és hatékonyan elnyomja a kellemetlen szagokat. Megtapad a vizes felületeken, vékony védőréteget képezve, így megakadályozza a kosz vagy a vízkő lerakódását.

WC

Arola légfrissítő – a gyors, hosszan tartó frissítő

Az Arolával villámgyorsan frissítheted a környezetedet. Ezt a spray-t bárhová felhelyezheted a WC-ben, hogy könnyen elérhető legyen. Garantáltan kiadós mennyiségű illatot biztosít. Megszünteti a kellemetlen szagokat és hosszan tartó hatása van. 

Ezek a termékek segítenek megőrizni az illemhelyed tisztaságát és friss illatát, nem mellesleg praktikusak és költséghatékonyak. Ne hagyd, hogy az illemhely gondot okozzon – használd ezeket a termékeket, és élvezd a frissesség és tisztaság élményét minden nap!

Nézd meg ezt is!

Fürdőszoba tisztítás

Hogyan válaszd ki a tökéletes wc illatosítót a fürdőszobádba?

A fürdőszoba az otthonunk egy fontos része. Szeretnénk ha kellemes és friss légkör fogadna minden …