Főoldal / Gyereknevelés / Szervezzük meg a legtutibb gyereknapot!

Szervezzük meg a legtutibb gyereknapot!

Hamarosan itt a gyereknap, ahol a gyerekeknek jobbnál jobb programokat és műsorokat szerveznek, de mi most mutatunk nektek néhány olyan vicces,  jópofa, és nem utolsó sorban költséghatékony ötletet, amelyet otthon is meg tudtok valósítani a csemetéknek.

Nemcsak a pénztárcádat kímélheted meg vele, de a jó kedv és a szórakozás is garantált lesz. Áthívhatjátok a szomszéd gyerekeket, hogy még jobb legyen a hangulat, aztán indulhat a buli!

De előbb kezdjük el az előkészületeket, a következő ötletek közül bátran szemezgethetsz!

A nassolnivalók még vonzóbbak lesznek, ha figurát formálunk belőle. Ezt a kekszes mártogatóst süninek álcáztuk, ami nagy siker volt a gyerekek körében. Engedd a fantáziád és tálald a nasikat kreatívan!

gyn 2

A délután egyik legjobb programja lehet egy  verseny, hogy ki tud több lufit eltalálni, persze a győztest megajándékozhatjuk egy kis jutalommal is, így még izgalmasabbá téve a játékot. Egy ilyen táblát pedig te is könnyen el tudsz készíteni, csak egy vastagabb kartonlap és néhány lufi kell hozzá!

gyn 8

Ki ne szeretné a cukormázas, színes, édességeket? Kössük le a gyerekeket muffin díszítéssel! A kisebb lányok tetszését biztosan el fogja nyerni ez a móka, főleg, ha a színes cukormáz mellé még csillámokat is használunk. Akár muffin szépségversenyt is hirdethetünk, hogy lelkesebben menjen a dekorálás. A legjobb az egészben, hogy a végén jól lakhatunk a finom  és szép desszertünkkel.

gyn 3

A nagyobb lányoknak biztosan tetszeni fog a következő ötlet. A feladat, ami nagyon egyszerű, de annál kreatívabb, hogy tetszés szerint összeültessenek virágokat, majd ezeket a cserepeket kedvük szerint díszítgessék. Nap végén pedig mindenki hazaviheti az alkotásokat, hogy tovább gondoskodhatnak a kis palántánkról.

gyn 4

A fánkevőverseny mindenkit szórakoztatni fog! Lógassuk fel akár a faágakra a fánkokat és lássuk ki a legügyesebb, aki a legtöbb fánkot tudja megenni 5 perc alatt! Ezen az ügyességi versenyen a szülők is jót fognak szórakozni, majd meglátjátok.

gyn 9

Kreatív tipp gyereknapra a saját készítésű fotó-paraván, ami nemcsak vicces, de majdnem hogy nulla forintból el is készítheted.

gyn 5

Egy másik szuper verseny ötlet, ami biztosan nagyon fog tetszeni a gyerekeknek, kisebbeknek és nagyobbaknak egyaránt. Nincs is másra szükségünk csak pár vödörre, és néhány labdára, és mehet is a játék. Ki tud több pontot szerezni?

gyn 7

Házi készítésű teke néhány konzerv, és egy görögdinnye segítségével, ami nem csak ötletes, de szórakoztató is. A játék után pedig mindenkinek jól fog esni egy szelet dinnye.

gyn 6

Akár egy közeli parkban is összedobhatunk egy kerti pikniket, amihez nem is kell más, csak néhány pléd, párnák, lufik és  finom szendvicsek. Hiszen jó időben mindenki a szabadban szeret lenni.

gyn

Reméljük sokat tudtunk segíteni ezekkel a kis praktikákkal és ötletekkel, és sikerül emlékezetessé tenni  a gyereknapot. 🙂

Nézd meg ezt is!

5 izgalmas téli dekoráció!

Mi lenne, ha idén valami igazán különleges dekorációval dobnád fel az otthonodat a téli időszakban? …