Főoldal / Hasznos termékek / Nicky Termékek

Nicky Termékek

Nicky papírzsebkendők

4 rétegű, puha papírból készültek, aminek köszönhetően nem irritálja az érzékeny bőrfelületet.

Nicky Maxi szalvéta:

35 db 2 rétegű 38 x 38 cm szalvéta. Nagyon kellemes és a hagyományos fehér színnel és citrom mintákkal. Könnyű és praktikus használat: otthon, éttermekben, büfékben, kávézókban. Remek nedvszívó képesség.

Nicky HAppy Life szalvéták: 

A tiszta cellulózból készülő, színes, vidám megjelenésű új Nicky Happy Life szalvéták négyféle mintával kaphatók. Könnyed, nyáridéző meg­jelenésükkel, kiváló minőségükkel és praktikus, 33×33 cm-es mére­tükkel könnyen megkedveltetik magukat a vásárlókkal.

Fogyasztói kiszerelés: 70 db/csomag

Nicky citromos kéztörlő kendő

A Nicky citromos papírtörlő kendő kiváló nedvszívó képességével, sokrétű felhasználási lehetőségével minden konyha nélkülözhetetlen kelléke. De nemcsak a konyhában, a lakás többi részében is hasznos segítőtársa a háziasszonyoknak.

Felhasználása: A hagyományos konyhai felhasználás mellett számos kreatív megoldást kínál számunkra. Szűrőbe helyezve könnyen leitatható vele a levesek tetején összegyűlt zsírréteg, de ha a hűtőszekrényben tárolt zöldségek alá terítünk egy-két réteg papírtörlőt, akkor azok tovább frissek maradnak, mivel a nedvességet elvezeti.

Sütés előtt ha leitatjuk vele a nedvességet a húsokról, azok ropogósabbak lesznek. Az elkészült rántott ételeket vagy sült krumplit papírtörlőre kiszedve a zsiradék jelentős része eltávolítható, így egészségesebb és finomabb lesz az étel.

De a kávéfiltert is pótolni tudja, ha éppen kifogyott. Praktikus dolog az olajos üveg nyakára is gumizni egy darab kéztörlőt, így az tiszta marad, nem lesz ragacsos.

Ha papírtörlő közé helyezzük a bacon szeleteket, akkor mikroban pár perc alatt megsüthetjük és tiszta marad a sütőnk is. A zsírkréta folt is eltávolítható vele egy enyhén felmelegített vasaló segítségével.

Nicky Elite kéztörlő 3 tekercses:

Az új háromrétegű Nicky Elite papírtörlő kendő most még jobb nedvszívó képességgel, gazdaságos és praktikus háromtekercses kiszerelésben is elérhető.

A Nicky termékek kiváló ár-érték arányának köszönhetően régóta a háziasszonyok kedvencei. Az új ­háromtekercses Nicky Elite kéztörlő is hasonló sikerekre számíthat.

Fogyasztói kiszerelés: 1 csomag/3 tekercs

A Nicky termékek kedvező áron kaphatóak és kiváló minőséget nyújtanak!

A termék az alábbi kiskereskedelmi hálózatokban kapható:

familymarketarvarazsvianni2 eurofamily goodmarket

Nézd meg ezt is!

Málnás jégkrém

Frissítő nyári élvezet: Kókuszos málnás jégkrém

Azok számára, akik imádják a könnyű, frissítő desszerteket a forró nyári napokon, a kókuszos málnás …