Főoldal / Házi Praktikák ! / 5 érv a papírtörlő mellett!

5 érv a papírtörlő mellett!

Szinte minden konyhában fellelhető a papírból készült kendő, aminek előnye, hogy eldobható és könnyen kezelhető. Vannak, akik ennek ellenére csak a konyharuhát részesítik előnyben. Szeretnénk nekik néhány tippet adni, hogy miért is érdemes otthon papírtörlőt tartani.

1. Főzésnél! A sültek alá a legjobb zsírfogó. Remekül felszívja a felesleges zsíradékot, hogy tálaláskor ne tocsogjon az olajban a sülthús. Erre a szalvéta is alkalmas lehet, de sokkal költséghatékonyabb a papírtörlő használata.

2. Ha csöpög, folyik! Igaz, a konyharuha is remek eszköz feltörölni a felesleges folyadékot, de ha olyasmit kell letörölni, ami erős foltot hagy, akkor már repülhet is a mosásba a konyharuha. A papírtörlő ilyen szempontból praktikusabb, mert az se baj, ha makacs foltot hagy a papíron, mivel az ugyis a szemétben landol.

3. Takarításnál! Ha nem akarod folyton kiöblíteni a rongyot -amivel a takarítást végzed- akkor egyszerűbb, ha papírtörlőre cseréled. A nagyon mocskos felületeknél sokkal hatékonyabb, ha a gyorsan piszkossá vált törlőkendő, rögtön a szemétbe kerül.

4. Hűtőben! Ha papírtörlővel kibéleljük a hűtő fiókját, akkor az ide helyezett zöldség-gyümölcs sokkal tovább friss marad. Ha szeretnéd elkerülni a gyorsan elsárgult salátalevelek látványát, akkor legközelebb alkalmazd ezt a praktikát.

5. Szalvéta helyett! A papírtörlő minden olyasmire alkalmas, amire eddig a szalvétát használtad. Lehet, hogy nem olyan színes és változatos, de az árát tekintve sokkal inkább hasznos és praktikus.

Nézz szét a piacon és válaszd ki az ár-érték arányban leginkább kedvező terméket, ha nincs tippet, ajánljuk figyelmedbe a Nicky kéztörlőket.

Nézd meg ezt is!

Nagytakarítás

Nyári nagytakarítás – Több idő magadra, kevesebb házimunkára!

A nyári hónapokban mindenki szeretné kiélvezni a napfényt és a szabadtéri tevékenységeket. Azonban ott a …