Főoldal / Házi Praktikák ! / 2022 nyarának legtrendibb szettjei
divat

2022 nyarának legtrendibb szettjei

Minden év és minden évszak újabbnál újabb divathullámokat hoz magával. Természetesen ez az idei nyáron sincs másként. Mindez persze alapvető, a kérdés csak az, hogy milyen darabok hódítanak ma? És miben lehet igazán nőiesnek, divatosnak lenni még a legnagyobb hőségben is? Utánajártunk! 

1. Az örök kedvenc: a farmer rövidnadrág

divat

Kevés olyan ruhadarab van, mint a farmer short, amely hosszú évtizedeken át, töretlenül a divatvilág szerves része maradt. A tavalyi farmer rövidgatyát bátran elő lehet venni az idei nyáron is. 

2. A mutatós, egyben praktikus kalap

divat

A forró nyári délutánokon nincs praktikusabb kiegészítő egy kalapnál. Egy jól megválasztott darab azonban nemcsak hasznos, hanem rendkívül divatos is. Nem szükséges tucatszámra vásárolni a fejfedőt ahhoz, hogy minden ruhához passzoljanak. Két-három darab bőven elegendő, különböző formában, esetleg színben, sőt akár egy vékony kendővel is feldobható, a ruhához igazítható egy kalap. 

3. Virágok minden mennyiségben

Sokan, ha csak tehetik, kerülik a virágmintás ruhákat, ám az idei nyáron muszáj mindenkinek kivirágoznia! Jöhetnek a pálmalevelek, a rózsák és az izgalmasabbnál izgalmasabb virágminták. Minél színesebb, vidámabb az összkép, annál jobb!

4. A kényelem megtestesítője: a bőszárú nadrág

Szandál, sportcipő vagy csak egy egyszerű papucs? Legyen szó bármilyen nyári lábbeliről is, a szellős és hihetetlenül kényelmes bőszárú nadrág mindennel jól mutat. A laza darabok nemcsak komfortosak, hanem nőiesek is. 

5. A tuti tipp: a top

A top bár nem mindenkinek a kedvence, aki magáénak érzi ezt a darabot, bátran viselheti, ugyanis az idei nyáron is hódít. 

divat

Nézd meg ezt is!

Gyors és egyszerű vacsora ötlet, amit mindenki imádni fog!

Gyors, ízletes és egyszerű vacsorát keresel? Akkor próbáld ki ezt a sült csirkemell-pennés tésztát! Az …