Főoldal / Házi Praktikák ! / 2023 legtrendibb nyári cipői
cipő

2023 legtrendibb nyári cipői

Az idei szezon cipőtrendjei izgalmas választékot kínálnak a praktikus, a minimalista és az extrém lábbelik kedvelőinek is. A 2023-as tavaszi/nyári divatról szóló jelentésünk végigvezet az aktuális stílusok minden csínján-bínján. Nézzük is, milyen cipő az, amiben menő ma utcára lépni. 

Hálók

A tavaszi-nyári hónapok meghatározó irányzata a hálós felsőrésszel rendelkező cipők trendje. A sűrű szövésű hálóktól kezdve a lazább, halászhálóhoz hasonlatos változatokig mindenféle hálós fazon nyerő választás.

Merész balerinák 

A balerinacipők ugyan nem ma kerültek fel a boltok polcaira, az elmúlt néhány szezonban kevésbé kaptak nagy szerepet. 2023-ban azonban újra a legnagyobbak közé kerültek. Ráadásul a lábbeli típusnak az egészen merész változatai is hódítanak, a masnival és mintákkal díszített vagy éppen fémes csillogású darabok is. 

Izgalmas sarkak 

A divattervezők igen kreatív sarokmegoldásokkal álltak elő. Az ék formájú, a hajlított, a döntött, sőt a szoborszerű cipősarkak is felbukkantak a kifutókon.

Vaskos talpak

2023-ban még biztosan nem inthetünk búcsút a vaskos talpú lábbeliknek. Sőt! A tavaszi-nyári cipőtrendekben igencsak dominál: mind a szandálok, mind a papucsok terén nagyot mennek ezek a fazonok. 

Csillogó díszítések

Az év nagy kedvencei a csillogó kövecskékkel kirakott cipők. A díszítés gyakorlatilag bármilyen lábbelin megjelenhet – elsősorban az ezüstös csillogás uralkodik. 

Áttetsző fazonok

A nagy divatmárkák az áttetsző cipőket évek óta próbálják eltejeszteni az utcai viseletben, inkább kevesebb, mint több sikerrel. 2023-ban azonban újra nekifutnak. A teljes egészben áttetsző modellek mellett a részben bőr felsőrésszel rendelkező változatok is elterjedtek.

Mary Jane

Az ikonikus Mary Jane-ek népszerűsége töretlen. Az idén a klasszikus, tompa orrú, tömbsarkú, egypántos modellek mellett a hegyes orrú, vékony sarkú és a platformos modellek is divatosak. 

Hogy könnyebben menjen az új cipő beszerzése, olvass bele korábbi cikkünkbe is! >>> 5 tipp, hogy egyszerűbb legyen a cipővásárlás

Forrás: nlc.hu

cipő

Szerezd be a SANA terméket INNEN!

Nézd meg ezt is!

Arcápolás

5 étel, ami csodát művel a bőröddel

Az egészséges étkezésnek számtalan előnye van, ezek közül pedig az egyik legkiemelkedőbb az, hogy hatással …