Főoldal / Ápoltság / A legfontosabb kellékek a strandon!
Happy beautiful family on a tropical beach vacation

A legfontosabb kellékek a strandon!

Azt gondolnánk, hogy a fürdőruhán kívül semmire sincs szükségünk a strandon, de ahhoz, hogy valóban jól érezzük magunkat, néhány kelléket nem hagyhatunk otthon.

– Hűtőtáska étel-itallal

Lehetséges, hogy olyan strandon fogunk napozni, ahol nincs büfé. Ekkor nagyon jól fog jönni, hogy nálunk van a jól megpakolt, jég-akuval hűtött elemózsiás táskánk. Strandolás közben ugyanis sokszor megéhezünk, megszomjazunk, így szinte elképzelhetetlen, hogy több órán keresztül ne vigyünk be semmit a szervezetünkbe. Készüljünk fel, gyártsunk szendvicseket, dobjunk mellé néhány frissítő gyümölcsöt és hűsítő folyadékot.

– Naptej, ajakbalzsam

A nap elleni védelem az egyik legfontosabb, ha fürdőzni megyünk. Válasszuk ki a bőrünknek megfelelő terméket, óvjuk magunkat a napégéstől és azt se felejtsük el, hogy a hajunk és ajkaink is védelemre szorulnak a nap ellen. Szerezzünk be minden szükséges napvédőt és kenjük be magunkat még a napozás megkezdése előtt. Azután dobjuk a táskába, mert ahhoz, hogy teljes védelem alatt álljon bőrünk, rendszeresen újra kell kennünk vele testünket.

ajak

– Napszemüveg, kalap

Akik érzékenyebbek az UV sugárzásra, azoknak ajánlatos ezekkel is felkészülni. A kalap rendkívül divatos mostanság és védi az arcot, a szemeket és a hajat is. Jó ötlet beszerezni egyet a nyárra, mert nagy hasznát fogjuk venni.

– Törölköző, strand-takaró

Ha többen mentek a családból, akkor érdemes egy nagyobb takaróval készülni, amin többen is kényelmesen elfértek, de ha nem szeretsz közösködni, akkor készülj fel egy külön törölközővel, amit nyugodtan kiteríthetsz a takaró mellé és így zavartalanul kezdhetsz neki a napfürdőzésnek.

– Törlőkendő

A standon, pláne gyerekkel elengedhetetlen a higiéniát biztosító törlőkendő. Mivel kevesebb a lehetőség a kézmosásra, így egy fertőtlenítő törlőkendő segítségével hamar megszabadulhatunk a kezünket borító baktériumoktól, mielőtt nekikezdünk a becsomagolt szendvicsünknek. Már többféle kiszerelés közül választhatunk kendő vagy gél formájában is magunkkal vihetjük a higiéniát. Válaszd ki a kedvedre valót!

Legyen a strandolás tökéletes, készülj fel a fenti kellékekkel és irány a vízpart!

 

Nézd meg ezt is!

Őszibarack mousse torta

Őszibarackos mousse torta

Szeretnél valami különlegeset alkotni a konyhában, ami nem csak ízletes, de látványos is? Az őszibarack …