Főoldal / Ápoltság / A legjobb betegségmegelőző trükkök!

A legjobb betegségmegelőző trükkök!

Biztosan te is észrevetted, hogy egyre többen betegeskednek a környezetedben. Ilyenkor a legjobb, ha felkészíted a szervezetedet, hogy véletlenül se ess áldozatául a vírusos megbetegedéseknek. Ha a következőket betartod, akkor akár egész évben elkerülhetnek a betegségek!

Finom gyümölcsturmix! Turbózd fel az immunrendszeredet egészséges gyümölcsökkel! Finom, tápláló és megvéd a betegségektől!

i

Rágcsálj fokhagymát! Neked is ez a kedvenc nasid, ugye? 🙂 Nem mindenki tudja megenni magába, de mézzel összekeverve lehet, hogy neked is ízleni fog, próbáld ki!

i2

Öltözz rétegesen! A lényeg, hogy ne fázz! Inkább legyen rajtad több réteg, amit levehetsz, minthogy fázz a hideg időben! Lassan előveheted a sapkát és a sálat is!

Ügyelj a higiéniára! Moss kezet naponta többször is, különösen akkor, ha beteg van a közeledben! Fontos, hogy antibakteriális kézfertőtlenítőt használj illetve mindig legyen nálad praktikus kéztisztító gél vagy kendő, amit bárhol használhatsz(akár tömegközlekedésen is).

Antibakteriális légfrissítő! Már kaphatóak olyan légfrissítők is, melyek megölik a vírusokat és a baktériumok. Akár otthon vagy a munkahelyeden is nagy hasznát veheted! Szerezz be egyet és tisztítsd meg a körülötted lévő levegőt egy fújással!

Sportolj a betegség ellen! Hiszen a sportolás nagyon jól megerősíti a szervezetet! Ez is egy plusz ok, amiért érdemes rendszeresítened az életedbe! Csakis pozitív hatással van a szervezetre! Irány az edzőterem!

Pihenj! Ne hajtsd túl magad, mert az nagyon gyengíti a szervezetet! Sokkal könnyebben kapsz el betegségeket, ha fáradt, kimerült és agyonhajszolt vagy!

i3

Nézd meg ezt is!

4+1 hatékony immunerősítő szokás az őszi időszakra

Az ősz az olyan szezonális betegségek időszaka, mint a megfázás vagy az influenza. Ahhoz, hogy …