Főoldal / Csináld magad / Vidd be az őszt a lakásodba!

Vidd be az őszt a lakásodba!

Ugye te is szereted időközönként megváltoztatni az otthonodban lévő színeket? Hiszen egy kis változás minden lakást újjá éleszt! Az ősz színei pedig olyan melegséget árasztanak, amire minden otthonokkal szüksége van. Most néhány olyan ötletet szeretnénk mutatni, amit egy kis kreativitással te is megvalósíthatsz. Öltöztesd át az otthonodat az ősz színeibe költséghatékony, egyszerű, ötletes megoldásokkal.

Gyűjtögess faleveleket és készíts belőlük különféle lakásdíszeket! Csak az ajtón kell kilépned és máris a lábad előtt fognak heverni a dekorációs elemek!

osz-9

Gyertyát mindenhova! Lehet, hogy a te otthonodban is kallódik néhány nem használt gyertya. Díszítsd fel falevelekkel, hogy őszies hangulatot árasszanak.

o

A dísztökök adják vissza leginkább az ősz hangulatát! Az asztalra vagy a párkányra rakva önmagukban is jól mutatnak!

disztok

Nyomás az erdőbe faágakat gyűjteni! Akár csak egy vázába állítva is nagyon dekoratív látványt nyújtanak.

faag

A narancsokba szurkált szegfűszeg nagyon esztétikusan mutat, de emellett még az illatok is varázslatosak lesznek a lakásban.

hamozott_narancs

Süss egy finom, almás-fahéjas süteményt! Ettől lesz igazán őszi hangulata mindenkinek, aki belép az otthonodba.

almas-22

A nyár után mindig nehezen fogadjuk be az őszi évszakot, de lássuk be, hogy ennek az időszaknak is megvan a maga szépsége. A hangulat, a színek, az illatok mind-mind varázslatosak ezekben a hónapokban. Lássuk meg a szépet a sárguló falevelekben is! Tekints az őszre úgy, mint a jelenlegi kedvenc évszakodra! 😉

Nézd meg ezt is!

4+1 hatékony immunerősítő szokás az őszi időszakra

Az ősz az olyan szezonális betegségek időszaka, mint a megfázás vagy az influenza. Ahhoz, hogy …