Főoldal / Házi Praktikák ! / A legjobb utolsó perces programötletek szilveszterre

A legjobb utolsó perces programötletek szilveszterre

Mindjárt itt a szilveszter, de neked még mindig nincs semmi terved, hogy miként töltsd az év utolsó napját? Van néhány szuper ötletünk, amiről még nem maradtál le!

Házibuli

Egy jó bulihelyszínt sem találtál? Esetleg túl drágák azok a partik, ahova szívesen látogatnál el? Szervezd meg te magad a legjobb szilveszteri bulit! Hidd el, a baráti társaságodban biztosan sok olyan személy van, aki még nem találta meg az igazi programot és szívesen venné a meghívásodat! 

Utazás

Ha valami igazán nagy kalandban szeretnél részt venni, pakolj össze és utazz el valahová. Ez egyaránt lehet páros, családi és barátokkal töltött program is. Ha nagyobb összeget szánsz az év végi mulatozásra, bármelyik európai nagyváros szóba jöhet, de ha olcsóbban meg szeretnéd úszni, akár egy hazai városba is ellátogathatsz utazótársaiddal. Szállásokból nincs hiány, így garantáltan találsz még az utolsó percen is szabad szobát. 

A legtöbb város főterén újévi ünnepség, esetenként élő zene is van. Csak látogassatok el tehát a választott város főterére, a hangulat garantált!

Természetjárás

programötletek

Ha szereted a természetet, csak húzz fel egy bakancsot, kényelmes, meleg ruhát és családoddal, pároddal vagy barátaiddal fedezzétek fel a közeli erdőt. Az éjszakai túrázáshoz bár megfelelő felszerelés szükséges, egyáltalán nem lehetetlen! Vigyetek magatokkal termoszban forralt bort vagy teát, hogy éjfélkor koccintani tudjatok. 

Pizsiparti

programötletek

Ha gyerekekkel ünnepelsz, a pizsipartinál nem is lehet jobb szilveszteri programot találni. Dekoráljátok ki a lakást, engedd meg, hogy az évben egyszer hadd szórják szét a konfettit a gyerkőcök. Társasjátékozzatok, nézzetek meg egy jó filmet, hallgassatok zenét, egyetek finomakat. A kicsikkel nem kell éjfélig fent maradni, 8-9 körül nyugodtan megünnepelhetitek az újévet. 

programötletek

Nézd meg ezt is!

Epres-áfonyás pite

Epres-áfonyás pite mascarpone krémmel

Az epres-áfonyás pite egy tökéletes nyári desszert, amely friss gyümölcsök zamatos ízével kápráztat el. Ez …